USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині триває благодійна акція «Різдвяна свічка»

22 Грудня 2014 16:16
Традиційна передноворічна благодійна акція «Різдвяна свічка», яку вже 12 років поспіль проводить Благодійний фонд «Карітас України», триває на Волині. Благодійники пропонують купити різдвяні свічки, виготовлені руками людей з особливими потребами. Кошти, виручені із акції, обіцяють передати для допомоги соціально незахищеним дітям.

Так, благодійна акція «Різдвяна свячка» охоплює всі представництва Карітасу на території України та за кордоном. Акція полягає у розповсюдженні свічок, які виготовляються руками людей з особливими потребами. Результати цієї акції є вагомим внеском українців до опіки над дітьми – сиротами, дітьми з неблагополучних і малозабезпечених родин, неповносправною молоддю, дітьми трудових мігрантів.

За зібрані пожертви організації Карітас надають допомогу потребуючим дітям (сиротам, напівсиротам, дітям вулиці, дітям з неблагополучних та багатодітних родин), допомагають в їх лікуванні та оздоровленні, організовують літні табори.

«Усі ці заходи – це, передусім, можливість показати дітям, що Бог їх любить, що є хтось, хто ними цікавиться і про них піклується», - кажуть благодійники.

Різдвяні свічки ручної роботи можна придбати у храмах Української греко-католицької церкви в всіх областях України, у тому числі й на Волині.

До слова, 300 штук свічок уже придбали працівник Луцької міської клінічної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Санчез Показати IP 22 Грудня 2014 23:08
Де купити в Луцьку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus