USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині у понад 1000 бійців вимагали хабар за статус учасника бойових дій

2 Серпня 2015 09:53
СБУ затримала військовослужбовця, який брав хабарі з бійців АТО за надання статусу учасника бойових дій.

Про це повідомояє прес-служба СБУ.

Так, у Волинській області Служба безпеки України припинила протиправну діяльність військовослужбовця однієї з механізованих бригад Збройних сил, який вимагав гроші від бійців бригади за виготовлення документів для одержання статусу учасника бойових дій.

Здирництво носило систематичний характер. З початку року до зловмисника за документами звернулось більше тисячі військовослужбовців, які брали участь у бойових діях в районі проведення антитерористичної операції.

Свої послуги хабарник оцінював у 200 – 400 гривень за документ.

Йому оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лех Показати IP 2 Серпня 2015 11:04
і ніц з того не буде, бла-бла-бла...
Іван К. Показати IP 2 Серпня 2015 11:05
СБУ затримала військовослужбовця, який брав хабарі з бійців АТО за надання статусу учасника бойових дій. А прізвище у нього є ? Це мародерство, він повинен бути покараний самим строгим чином і про це написати в газетах повідомити по телебаченню !!! Це нелюдь , він повинен негайно бути ізольованим від дюдей ....ПА..... СУ .... СВ.... і т.д.
Волинь Показати IP 2 Серпня 2015 11:21
На жаль, не змінюється державна система. Відбувається переміщення одних і тих же морд у прокуратурі, міліції, сбу. судах, інших державних органах. Серед депутатів те саме : одні і ті ж морди ( хіба хтось помре).А так все без змін :діти хабарників їздять на дорогих автомобілях і понтуються на кожному кроці. У лікарнях, школах, дитсадках безкунечні побори. Президент поршенко не виконав жодної обіцянки перед українським народом. Кругом брехня , брехня, брехня.
Тарас Показати IP 2 Серпня 2015 15:44
А в якій саме бригаді? І прізвище його!!!
Луцьк Показати IP 2 Серпня 2015 18:33
Перевірити і тих, хто давав ! Чи всі вони були в АТО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus