USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині у вибоїнах застряг рейсовий автобус

29 Вересня 2016 14:08
Рейсовий автобус застряг на дорозі у селі Мельники-Мостище Камінь-Каширського району, - повідомляє "Район. Камінь-Каширський".

Третій день поспіль через неналежний стан дорожнього покриття у цьому населеному пункті виникають проблеми з рухом транспорту.

У четвер, 29-го вересня, у вибоїнах застряг рейсовий автобус Щитинь–Луцьк. Коли селяни допомогли його витягти - водій вимушений був повернутися назад у напрямку Каменя-Каширського, щоб не затримувати рейс, а до Щитиня так і не доїхав.

Зі слів селян, вони щодня допомагають витягувати з піску по 3-4 транспортних засоби. Розповідають, що вибоїни на дорозі утворились внаслідок зсуву верхнього шару щебеню та звинувачують у цьому водіїв фургонів, що їдуть у сусідні села купувати картоплю та моркву.

Наразі ж на проблему селян таки відреагували у Укравтодорі: привезли щебінь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 29 Вересня 2016 14:16
Наглядний приклад "дві біди - дураки і дороги" які перетнулись в одній точці
ВІКТОР Показати IP 29 Вересня 2016 15:09
це ростіка заставили купити нового автобуса на тендер та забули дорогу зробити о це допомога підприємцю кончити машину ростік завези туди братву з облради а вних крузаки квадровані там не сяде ото хай возять чужих дітей попосвідченню
оксана Показати IP 29 Вересня 2016 16:38
Нехай і надалі селяни майже кожного дня допомагають витягати з піску автобуси! Думаю, їм це довподоби, а, можливо, звикли... Мовчимо-терпимо, витягаємо... Ось, статтю на ВН написали....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus