USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині відбувся зворушливий вечір пам'яті Героїв Іловайської трагедії

27 Серпня 2015 08:00
25 серпня герої 51-ої ОМБр відзначали свій другий день народження. Саме з такими словами звернулася до них волонтер Наталія Боярина під час урочистого вечора пам'яті Героїв Іловайської трагедії, який відбувся в актовому залі бригади. Про це повідомляє Місто вечірнє.

Серед присутніх – воїни АТО, їхні родини та друзі, солдати строкової служби. Вечір розпочався з молитви, яку провів отець Олексій Шаран. Всі вшанували світлу пам’ять українських бійців, які загинули в Іловайському котлі. З вітальними і вдячними словами до героїв неоголошеної війни звернулась очільниця Володимир-Волинської райдержадміністрації Наталія Василець.

15 героїв АТО нагородили грамотами, серед них - Олександр Кондисюк, Володимир Мигляс, Ігор Підлісний, Валентин Карпієнко, Євген Олійник, Юрій Портенко, Віталій Шульгін, Павло Чижевський, Михайло Кос, Ігор Галета та інші.

Концерт, присвячений захисникам України, зворушив до глибини душі не тільки патріотичною тематикою, але й тим, що пісні та поезії виконували дружини та діти вояків АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus