USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відкрили меморіальну дошку загиблому бійцю 51 ОМБ

26 Травня 2016 18:16
Урочисте відкриття меморіальної дошки загиблому в зоні АТО герою Миколі Бондаруку відбулося у Нововолинську 26-го травня, - повідомляє БУГ.

Меморіальну дошку відкрили на будівлі Володимир-Волинської ЗОШ №1, в якій він навчався.

Боєць 51-ї окремої механізованої бригади Микола Бондарук загинув під Волновахою, у ту страшну ніч, коли терористи підло напали та розстріляли блокпост 51-ої ОМБ.

У відкритті меморіальної дошки взяли участь сестра героя, представники міської та районної влади, товариші Миколи по службі, учні, вчителі школи та просто небайдужі мешканці міста.

Після невеликого мітингу пам’ять героя вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки, встановленої на будівлі навчального закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 27 Травня 2016 04:31
ну дошку не шкода

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus