USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відновили виробництво унікального хвойного екстракту

1 Липня 2015 15:42
Виробництво хвойного екстракту відновило ДП «Маневицьке ЛГ». Так, в цеху виготовляють ефірне масло і хвойний екстракт, обидві рідини мають лікувальні властивості. Про це інформує в мережі Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Як раніше повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, нині випуск хвойного екстракту не практикує жодне підприємство лісової галузі в Україні, окрім «Маневицького ЛГ».

Екстракт - це популярний засіб з концентратів і ефірних масел сосни, насичений природним магнієм. Це джерело енергії для нервової системи і серця. Екстракт вважається найвідомішим природнім засобом для розслаблення нервової системи, поліпшення сну, нормалізації тиску - тепер з ефектами іонів магнію та мікроелементами!

Рекомендується дітям з збудливою нервовою системою.

Хвойний екстракт застосовують для прийняття ванн, як джерело флавоноїдів, вітамінів С, РР, групи В, магнію і важливих мікроелементів при обмінних порушеннях, погіршенні загального самопочуття, зниженні працездатності, при стресі і погіршеннях сну. Необхідний в комплексі загально тонізуючих і загальнооздоровчих процедур.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 1 Липня 2015 16:09
Скiлькi градусiв?
111 Показати IP 1 Липня 2015 16:28
Вже ж писали.
Петро Показати IP 1 Липня 2015 16:57
Дуже приємна застаріла новина, але попри всі негаразди це вражаюче, новий керівник ДП «Маневицьке ЛГ», все робить що можливе щоб підняти з колін, з офшорних зон Маневиччини лісове підприємство. Так тримати!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 1 Липня 2015 17:01
Реклама???
Петро Показати IP 1 Липня 2015 17:02
Чому хтось корегує вартісні аналітичні думки????????????????
аяяй Показати IP 1 Липня 2015 17:04
а де можна купити
Петро Показати IP 1 Липня 2015 17:04
Модератор, скоріше провокатор, ГАНЬБААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Петро до модерації Показати IP 1 Липня 2015 17:17
Вибачте, але ви з запізненям подали мої коментарі, але все таки Володимир Олександрович Радіон вартує того щоб йому в даний момент сказали хороше слово Він того ЗАСЛУГОВУЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄ!!!!!!!!!!!!!!!!!
слідчий Показати IP 1 Липня 2015 17:25
Неповносправний на голову гуляка Зіновій ще за пару років добив би його до ручки, але Бог послав господаря. Лісова галузь оживає після Колісників. А цікаво, чи позбирали вони свої лінії по нарізці пелетів? Там була ціла система зрощення бізнесу Колісників з державою. Сіамські близнюки. Чи ще досі пють людську кров? На них, іуд, можна заводити кримінальні справи по всіх статтях Кримінального кодексу України.
До слідчий Показати IP 1 Липня 2015 17:33
Ти спершу доведи справу,а потім язиком махай. От такі слідчі,що не робили свою роботу і є виною безладу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus