USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині відсвяткували день села, якому понад чотири сотні років

30 Серпня 2016 18:42
Концертом, змаганнями та нагородженнями відзначили день села Суськ, що на Ківерцівщині.

Як розповів сільський голова Юрій Самолюк, Суськ – старовинне село, перша загадка про яке датується 1570-им роком.

Населений пункт хоч і невеликий, проте іде в ногу з часом – вулиці у селі освічують ліхтарі із сонячними батареями. Також тут є школа, невелика пекарня та ставки.

«Люди тут хочуть працювати, потребують змін. Прагнення громади можна побачити по її ставленню до свого ж майна. Школа велика, але дирекція, вчителі і батьки підтримують порядок, намагаються постійно покращувати умови для навчання дітей. Такі громади варто підтримувати», - зауважила народний депутат Ірина Констанкевич, яка теж приїхала привітати жителів Суська разом із головою районної ради Григорієм Недопадом та депутатом обласної ради Олександром Омельчуком.
Про це повідомили у прес-службі Волинського УКРОПу.

Нещодавно батьки учнів в рамках проекту «Ініціативні громади» звернулися до фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Завдяки активній позиції мам та тат, підтримці фонду у класі біології та хімії відремонтували підлогу.
Під час святкувань гості могли насолодитись виступами вокальної групи та духового оркестру, скуштувати куліш, зварений за особливим рецептом. Для дітлахів організатори запросили майстра з боді-арту, який перетворював малечу у різних казкових героїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сучасність Показати IP 30 Серпня 2016 19:42
Совок совковий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus