USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині вночі блокували трасу

31 Липня 2014 09:18
Міжнародну трасу E-85 поблизу селища Голоби Ковельського району блокували близько 100 людей цієї ночі. Вимагали не проводити «масовий» призов чоловіків із навколишніх сіл.

Акція розпочалася ще 30 липня і за станом на 0:55 31 липня тривала. Про це інформує "ВолиньPost".

Один із активістів розповів: люди вийшли протестувати проти того, що, мовляв, із Голобів планують мобілізувати більше 100 людей, незважаючи на те, чи дозволяють стан здоров'я та сімейні обставини їм їхати у зону АТО.

«Люди вийшли протестувати проти нашої влади. Причина в тому, що бійці (зокрема і з Ковельщини) в зоні АТО перебувають більше 4 місяців. Вони не проходять ніяку ротацію. Родичі самостійно купують їм їжу та захист, бронежилети», - відзначає активіст Матвій.

«Зараз вони протестують проти того, що із цього селища більше 100 чоловік забирають в армію. Немає значення, хворий чи ні, із у сусіднього села навіть забрали людину без одного ока», - стверджує він.

Активіст зазначив, що «владі», мовляв, потрібно просто набрати арифметичну суму людей, а про їх долі «ніхто не думає».

«Вже частину наших забрали. Якщо ще цих чоловіків заберуть, не буде кому працювати на полях», - додає один із учасників протесту.

Через блокування з обох боків від пішохідного переходу вишикувалися колони із автомобілів. Зокрема, з боку Луцька у черзі стояло близько 20 фур.

Блокувальники вирішили пропускали лише автомобілі, у яких їдуть маленькі діти, та транспорт екстрених служб, зокрема пустили швидку допомогу.

Також на місце блокування приїхали активісти «Правого сектору».

Нагадаємо, 28 липня, матері та дружини військових перекрили міжнародну трасу «Брест-Ковель».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
свг Показати IP 31 Липня 2014 09:42
а в нашому селі немає траси .що ж мені перекрити щоб і мене почули. а може краще оцихлжепатріотів з пс що свого носа всюди сують посадити вмашину і на схід?
Микола Показати IP 31 Липня 2014 09:59
мусара вночі зразу на вайну паїхали? чи людей мордували?
Микола до Микола Показати IP 31 Липня 2014 10:11
Навчись правильно писати, троль російський!
Лучанка до Микола Показати IP 31 Липня 2014 10:40
людина правильно написала, головне зміст, філолог ти наш вср.ний.
толік Показати IP 31 Липня 2014 10:45
а хтож буде захищати державу?якщо не ті хто служив в армії своїх жінок і дітей в тому числі шкода що так але ж таке зараз в державі треба вимагати щоб військові які мають звання пенсію туди йшли хоч для підтримки і вони ж більше мають досвіду якщо пенсія велика і звання. давайте це вимагати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
111 до толік Показати IP 31 Липня 2014 10:52
а ти сам ідеш? чому я маю відправляти тиди батька, чоловіка, а ті "біженці" під 2 метри зросту і по 100 кг ховаються по зх.Україні!!
Алкоголік до 111 Показати IP 31 Липня 2014 11:01
Військові для того і вчилися,і зарплати ,пенсії отримували щоб бути на передовій
Алкоголік до толік Показати IP 31 Липня 2014 10:58
Частково згідний з вами. Для війська є військові,прикордонники,міліція,мнс,податкова,митники і ін. ато понабирали селюків,яким ,як на роботу влаштуватися,то вони недостойні,а тут перших
йося моргенштерн до Алкоголік до толік Показати IP 31 Липня 2014 14:07
уважаемые, Вы таки забыли про прокуратуру!!! это-же можно сделать 50 батальонов!!!
109 Показати IP 31 Липня 2014 11:08
В нас стільки військових, міліціонерів, сбушників, і всякого роду нахлєбніків за наші податки, з військовим досвідом, з військовими знаннями а відправляють хлопців-зелених, які навіть в арміїї не служили, без досвіду, голих і босих. А тепер виходить,що ці гам..ню..ки сидять в теплих кабінетах і ходять у відпустки, а зельопуху відправляють на мясо! Люди, це неправильно, не можна мовчати.Це наші діти.А ахламони пузаті можуть тільки командувати розгоном студентів і побиттям беззройних Там вони майстри.
Дончанин Показати IP 31 Липня 2014 11:10
"Международная нефтегазовая компания Shell по итогами разведочного бурения пришла к выводу: промышленных запасов сланцевого газа на востоке Украины нет. По этой причине Shell сворачивает свои украинские проекты по газодобыче. Первоначально сообщалось, что планы разработки месторождений сланцевого газа на востоке Украины компанией Shell были заморожены из-за обострения ситуации в регионе. Теперь же стали известны истинные причины — ни в одной из пробуренных скважин промышленного газа не обнаружилось. Получается, что заявления США о том, что треть европейского сланцевого газа залегает на Украине — это очередной миф." Не это ли является одной из причин того, что сегодня состоится заседание группы по урегулированию украинского кризиса?
улька Показати IP 31 Липня 2014 11:13
Траса ще досі перекрита... Тільки що телефонував знайомий... 40 хвилин автобус стояв під Голобами, а потім об'їжджав якимось лісом... А люди правильно роблять... це хоч якась акція протесту, а не просто язиками молоти.... Я сама з Ковельського району, 10 км. від Голоб... забрали ще в березні 5 людей, нікого не повернули... І знов прийшли повістки-5штук... по-вашому 10 людей з маленького села, населенням в 200-300 чоловік, це мало?... Це багато.... І в усіх вдома діти маленькі, вагітні дружини, і хлопцям по 20-25 років... Все село молиться щоб хоч би хтось повернувся додому... Так що правильно що люди хоч щось роблять, хоч якось протестують....
анонім до улька Показати IP 31 Липня 2014 11:30
У Мукачево місцева влада призупинила мобілізацію
улька до анонім Показати IP 31 Липня 2014 11:44
Влада Мукачево, можливо, хоч якось переживає за своїх людей... А в мене відчуття, що на Волині усі представники влади в першу чергу думають про себе і їм всеодно: хто загине, скільки людей, коли? Таке відчуття що думають тільки те, як свої сраки в посадових кріслах залишити....
анонім до улька Показати IP 31 Липня 2014 11:56
А на місцях завжди стараються такі накази виконати і перевиконати. можливо через те й були такими страшні наслідки голодоморів в Україні, бо керівництво на горі давало дурні накази, а місцеві керманичі аж зі шкіри вилазили, щоб ту зернину знайти. А зараз зі шкіри вилазять, щоб ненавчених хлопців у м"ясорубку відправити
улька до анонім Показати IP 31 Липня 2014 12:12
Що в часи голодоморів, що у післявоєнні часи, та і в принципі в увесь радянський період, місцеві керманичі завжди залежали від наказів згори. Тому що Вождь сказав, значить треба зробити, бо в інакшому випадку лежить дорога тобі в Сибір...Але ж зараз ХХІ століття, ми вже пройшли той час, коли залежали від дурних наказів... В місцевих керманичів є своя думка, свої принципи... Так, він має накази зверху, але це ж не значить що потрібно сліпо виконувати.... В них є вибір...
оля Показати IP 31 Липня 2014 11:26
треба протестувати але вимагати бо так терористи і сюди прийдуть і всіх понищать як в горловці
Дончанин до оля Показати IP 31 Липня 2014 11:38
Горловчане понищили всіх в Горловці?
109 до Дончанин Показати IP 31 Липня 2014 11:48
Вали до себе додому і там порядок наводь.Ми в себе самі розберемось.Добре там де вас русопуїв нема
Ірисочка Показати IP 31 Липня 2014 14:00
Я звичайно розумію...але ж це не зовсім правильно! Хлопцям, які понад 4 місяці на передовій потрібна ротація...а як її провести, якщо не буде відповідно мобілізації? Чи ви хочете. щоб 4,5 тис., які призвали з Волині там посмертно були?
х Показати IP 31 Липня 2014 19:31
Дякую людям які розуміють!!! Не може воювати одна Волинь у нас в країні більш як 20 областей, а найбільше людей набирають з Волині-вона не гумова.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus