USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині воїнів АТО лікували медом

10 Жовтня 2015 22:30
Волинські бійці АТО відвідали «Медову хату», де їм розповіли про цілющі властивості меду, пригостили трав'яним чаєм, а також подарували мед і прополіс для лікування тілесних і душевних ран. Про це повідомляють організатори заходу.

Так, в рамках благодійного проекту «Мистецька терапія», що організовує обласний благодійний фонд «Рідна Волинь» для волинських бійців, які проходять реабілітацію після бойових дій на сході України в обласному госпіталі інвалідів, за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, відбулася цікава зустріч у луцькій «Медовій хаті» з відомими волинськими пасічниками Марією та Антоном Шотіками і Володимиром Дмитруком.

Усі солдати, які вперше побували у цьому своєрідному музеї волинського бджолярства, змогли почути змістовну лекцію про тонкощі і секрети меду, оздоровлення продуктами бджільництва і отримати поради та народні рецепти від знаних народних цілителів медом Марії та Антона Шотіків.

Господарі «Медової хати» по-домашньому пригостили усіх бійців лікувальним чаєм на основі волинських трав та меду і на згадку про відвідування цього медового закладу, подарували усім воїнам по баночці волинського меду і бджолиного прополісу та побажали усім їм здоров’я і найшвидшого заліковування тілесних та душевних ран за посередництвом цілющого меду.

На знак вдячності про цю зустріч, волинські солдати подякували усім організаторам за щиру душевну людську і медову терапію та приємні хвилини

відпочинку з медовим чаєм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2015 01:24
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus