USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині виготовляють захисні екрани для бронетехніки

27 Листопада 2014 09:41
Виробничі потужності “Ковельсільмашу” задіяли для виготовлення захисних екранів для бронетехніки 51-ої ОМБР. На заводі вже мають певний досвід виконання замовлень для оборонної промисловості. Про це інформує "Телевізійний центр Ковель".

“Мы активно сотрудничаем с “Укроборонпромом”, выполняем для них заказы по поставкам запасных частей. Мы готовы оказать содействие и Национальной гвардии, и Министерству обороны Украины по выполнению мелких и средних ремонтов техники”, - розповідає генеральний директор ВО “Ковельсільмаш” Олександр Чурсін.

Аби виготовити партію захисних екранів для бронетехніки заводчанам знадобилося 5 днів і близько 7 тонн металу.

“Це - захисна активна броня, яка дуже допомагає в бойових умовах. Наприклад, на БМП такої активної броні немає, як на танку, а вона повністю збиває кумулятивний струмінь снаряда і екіпаж всередині машини залишається живим. Немає такого потужного удару. Вони будуть встановлюватися на БМП і БТР-ах. А також їх можна облаштовувати для додаткового захисту броні на танках. Хотів би від себе особисто, всього нашого командування і, напевно, від тих хлопців, які залишаться живими завдяки таким екранам, подякувати всім тим, хто нам допомагає і хто небайдужий до нашої армії ””, - розповідає старшина ремонтної роти 51-ої ОМБР старший сержант Матвійчук.

Нагадаємо, нещодавно ковельські машинобудівники переобладнали на бронемашину старенький армійський ЗІЛ. Успішно справилися заводчани і з новим важливим замовленням для армії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus