USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині викрили незаконний пункт прийому металобрухту

3 Березня 2015 13:07
Правоохоронці ліквідували незаконний пункт прийому металобрухту в Ковелі.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Чоловік скуповував метал, аби згодом продати його за вищими цінами.

Незаконний пункт прийому металобрухту працівники сектору боротьби з економічною злочинністю ковельського міськвідділу міліції.

Свою діяльність 45-річний місцевий житель розпочав ще в березні 2013 року. Спритник, використовуючи спеціальну механічну вагу, не маючи відповідної державної реєстрації та спеціального дозволу, організував незаконний пункт прийому та схову брухту чорних металів, які в подальшому перепродавав за вищими цінами.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи від ста до двохсот годин.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Позор Показати IP 3 Березня 2015 13:10
Коли вже мусора займуться нормальною роботою,і перестануть бігати за нормальними людьми ? Ну заготовляв,ну і що ? Іншого не бачать сволочі.
SVV Показати IP 3 Березня 2015 13:14
ОЦЕ НОВИНА!!! Люди виживають як можуть. А ці "мусора" піда**си більше ні на що не здатні
К Показати IP 3 Березня 2015 13:20
не забашляли данину, тому й виявили.... в Луцьку всі справно платять і нікого не виявляють
калян Показати IP 3 Березня 2015 13:33
ха, а валютчиків слабо притиснути? чи тільки дядька за те що купив 3 каструлі і 2 радіатора
Слєдствіє вєдут ЗНАТ Показати IP 3 Березня 2015 14:00
Як це міліція "викрила"? Судячи по фото, чоловік і не ховався, збираючи металобрухт. Місце події нагадує навіси на території колишнього ковельського заводу продовольчих товарів по вулиці Шевченка. Там, на руїнах колишнього виробництва, заробляють нелегку копійку з десяток підприємців та фірмочок. Щодня бувають до сотні людей. І тут, на тобі - викрили! Наркопритона, наркодилера, корумпованого чиновника-високопосадовця щось ніяк не викриють. А людину зі ржавою рамою пружинного матрацу, кількома дірявими залізними бочками викрили. Ото досягнення!
984984 Показати IP 4 Березня 2015 09:04
давай валютчіиків!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus