USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині закликають відремонтувати понівечену дорогу обласного значення

18 Травня 2016 14:04
Знайти кошти, щоб відрізок дороги обласного значення у Рожищі не був остаточно зруйнований, просять депутатів облради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 18 травня. Депутати розглянули звернення депутатів Рожищенської райради щодо капітального ремонту дорожнього покриття на вулиці Промисловій у Рожищі.

Як повідомив голова Рожищенської районної ради Андрій Музика, вказаний відрізок шляху можуть втратити, як втратили раніше частину сокільської дороги, знищеної вантажівками з піском. Депутати просять допомогти профінансувати ремонт дороги з обласного бюджету та готові на співфінансування у обсязі 50% з коштів районного та місцевого бюджетів. Вартість ремонтних робіт становить загалом 1,3 мільйона гривень.

Своєю чергою, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зауважив, що у другому півріччі планують виділити 18 мільйонів гривень з коштів перевиконання обласного бюджету на ремонт доріг. Отже, до керівників районів та представників органів місцевого самоврядування звернуться з закликом надати свої пропозиції департаменту інфраструктури ОДА. З його слів, Кабмін готує постанову про заборону руху вантажного транспорту масою понад 40 тонн на дорогах загального значення. Водночас сільських та селищних голів закликають, укладаючи договори з підприємствами, що видобувають пісок, передбачати в документах спрямування 4% коштів обороту на відновлення інфраструктури.

Члени комісії вирішили повернутися до розгляду питання згодом, у рамках розгляду розподілу коштів перевиконання бюджету за перше півріччя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus