USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині затримали браконьєрів

27 Листопада 2014 07:00
Три вилучені рушниці ІЖ-17 – такий ужинок рейдової бригади лісохоронців, яка побувала в цуманських лісах, - повідомляє "Волинська газета".

Лісоохоронці фактично спрацювали на випередження, завдяки чому тварини не постраждали.

"Жодна із рушниць не завдала шкоди звірам. Про озброєних людей, які готують загонку на звіра, повідомив єгер. На місце події виїхали начальник відділу охорони і захисту лісу та мисливського господарства ВОУЛМГ Руслан Войцехівський із колегою Валерієм Кропивою, головний лісничий ДП "Цуманське ЛГ" Сергій Арендарчук, мисливствознавець Роман Шпорук та інженер охорони і захисту лісу держлісгоспу Олександр Боровицький. У кварталі 2-го Цуманського лісництва помітили трьох чоловіків. Ми фактично спрацювали на випередження", – розповідає лісничий Сергій Арендарчук.

"Хлопці спробували втекти. Та після кількагодинного маршу самі вийшли вже з іншого боку до дороги, де на них чекала наша автівка", - продовжує Сергій Григорович.

Цими «полювальниками» виявилися 30-річний Руслан Б., 32-літній Віталій А. та 22-річний Роман К. Перший проживає у селі Башлики, два інших – у селищі міського типу Цумань. Рушниці вилучили та передали до Ківерцівського райвідділу міліції.

Горе-мисливці змушені заплатили 3 тисячі 60 гривень штрафу.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на Волині вбили трьох оленів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
волинянин Показати IP 27 Листопада 2014 08:52
А в Звірові слабо зловити браконьєрів?
Колісник )(уйло Показати IP 27 Листопада 2014 13:48
Так в Звірові сидить зажерливий старий Колісник і не дає полювати крім себе і свого синочка виродка Зеника. Сидить і біситься від жиру що його такого "лося" скинули із посади, позбавили кормушки. Короче "сохатий" він в Африці "сохатий". КЛСН ПНХ
лось Показати IP 27 Листопада 2014 14:16
гнати з звірова треба сидить в державній хаті а молоді спеціалісти скитаються по орендованих квартирах
Чернишевський Показати IP 27 Листопада 2014 20:42
В статті говориться про одне, а у всіх коментарях, що стосуються лісу, відчувається рука управлінської нечисті, що корчиться в конвульсіях перед скорим здихом. Добре всім видно їхню неспроможність господарювати в лісі. Одне тільки вміють - волати про супер прибутки (хоча скромно замовчують про вдвічі вирісший зелений), та в коментах обливати всіх своїм ядом. Ще класик колись сказав, що "пустая бочка слышнее". Ізиди, сатано!
Пацан до Чернишевський Показати IP 28 Листопада 2014 09:47
Я б дуже був радий якби цей "яд" був протидією для Колісникової "сім'ї". Люди із цієї "сім'ї" нічого не зробили для лісу толкового. Тільки вирізали, продали, пропили та інш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus