USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині змінюватимуть межі районів

17 Серпня 2015 15:49
Для того, щоб завершити процес утворення об’єднаних територіальних громад на Волині, доведеться змінювати межі районів. Відповідне рішення повинна ухвалити Верховна Рада.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської ОДА 17 серпня.

Як повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, у Волинській ОДА отримали рекомендації «Офісу реформ» з роз’ясненнями щодо процедур, пов’язаних зі змінами меж районів у зв’язку з тим, що певні громади вирішили об’єднуватися за межами свого району. Він закликав керівництво облради провести низку нарад з керівниками районів, сільськими та селищними головами. Процедура передбачає процес від прийняття рішень сільськими, селищними та міськими радами до рішення Верховної Ради. Відтак, просять розпочати процес узгодження об’єднання громад, що виходять за межі одного району. Відповідні рекомендації надішлють в райони та міста.

Нещодавно, під час сесії обласної ради, депутати проголосували за утворення Устилузької, Зимнівської, Велицької, Голобської та Смолигівської об’єднаних територіальних громад.

Також депутати доручили голові облради звернутися до Верховної Ради щодо змін меж Володимир-Волинського та Турійського районів у зв’язку з утворенням Оваднівської об’єднаної територіальної громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 17 Серпня 2015 16:04
Луцький район пора розписати між Рожищенським,Горохівським та Ківерцівським районами. Сотні чиновників не потрібно кормити.
лучанину Показати IP 17 Серпня 2015 19:28
ПІДТРИМУЄМО!!!!!!!.та які ці чиновники - ганьба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus