USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На вихідних у ЦУМі будуть збирати військовим на тепловізор та писати листи

30 Серпня 2014 10:27
Благодійний книжковий ярмарок, метою якого є збір коштів для закупівлі тепловізора для 1 БТГр 51 бригади, відбудеться 31 серпня та 1 вересня з 11 по 19 годину у луцькому ЦУМі (3-й поверх).

Кошти з благодійних пожертв ярмарку планується витратити на закупівлю тепловізора для першої батальйонно-тактичної групи 51 бригади, що зараз захищає нашу країну у Донецькій області.

Ярмарок організовують ВОГО «Фундація розвитку громад».

«Ми будемо продавати книжки, аби назбирати кошти на тепловізор для бійців 1 БТГр 51 бригади. Хлопці несуть службу у горячій точці Донецької області, їх блокпост постійно потрапляє під обстріли. Цей тепловізор їм там дуже потрібен», – повідомила організатор заходу, виконавчий директор ВОГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

ВОГО «Фундація розвитку громад» пропонує всім небайдужим приносити із собою українські книжки на ярмарок. Зібрані з продажу цих книжок кошти також підуть на потреби захисників нашої країни.

Крім того, на захід запрошуються усі бажаючі, аби підтримати українську армію морально, підбадьорити бійців.

Для цього проведутьо акцію «Лист солдату», де можна буде написати листа солдатам, разом із дітьми намалювати картину, створити листівку, написати побажання власноруч і навіть сфотографуватись разом із ним. Усі листи, картини і фото буде відправлено українським солдатом разом із продуктами, медикаментами та необхідними речами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
хехе Показати IP 30 Серпня 2014 11:53
Тепловізор в них є, збирайте на телевізор.
Анна Показати IP 30 Серпня 2014 14:07
Обовязково прийдемо, а то не знаєш як зробити хоч що-небудь, щоб гроші не пропали дарма.
Анонім Показати IP 30 Серпня 2014 18:24
хай здають гроші наші головнокомандуючі : кравчук, кучма, ющенко + міністри оборони

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus