USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На «Ягодині» вилучили контрабанду на півмільйона

19 Вересня 2014 13:37
Контрабанду товару вартістю понад півмільйона гривень затримали працівники Ягодинської митниці. Про це інформують у прес-службі ГУ Міндоходів у Волинській області.

Громадянин України, який повертався на Батьківщину з Республіки Польща, незаконним шляхом спробував перевезти через м/п «Ягодин» біологічні засоби для боротьби зі шкідниками, контейнери з джмелями, спортивне харчування та інсектициди загальною вартістю 532 тисячі гривень.

Як стало відомо, для проведення митного контролю товару, наш співвітчизник надав посадовим особам Ягодинської митниці Міндоходів товарно-супровідні документи, згідно яких він переміщує товар «зрізи живих квітів» загальною вагою понад 17 тонн та вартістю 52 тисячі доларів США.

Однак, під час митного огляду автомобіля за допомогою рентгенівської системи «Rapiscan» працівники митниці і встановили, що в автомобілі серед ящиків зі зрізами живих квітів знаходиться прихований товар.

Таким чином, громадянин України вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товарів шляхом фізичного приховування за заявленим товаром та поданням органу доходів і зборів, як підстави для переміщення товарів документів, що містять неправдиві відомості щодо найменування товарів, їх ваги, кількості та вартості.

Незаконний вантаж вилучено працівниками Ягодинської митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus