USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На «Ягодині» вилучили партію препаратів для виготовлення наркотиків

27 Липня 2016 09:21
Співробітники Служби безпеки України виявили на митному посту "Ягодин" велику партію медичних препаратів для виготовлення психотропних наркотиків.

Під час огляду легковика правоохоронці виявили тисячу чотириста пігулок, прихованих від догляду. Вилучений медичний препарат містить псевдоефедрин та використовується для виготовлення психотропної речовини "первітин", - повідомляє прес-служба СБУ.

Наступного дня оперативники спецслужби затримали мешканця Рівного, який замовив перевезення препарату з Європи для продажу місцевим наркозалежним.

Слідчі Управління СБ України у Рівненській області відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 305 Кримінального кодексу України. Наркоділкам повідомили про підозру в скоєнні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus