USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На «Кромберг-енд-Шуберт» працівники домоглися свого?

5 Липня 2011 18:03
Конфлікт на підприємстві «Кромберг-енд-Шуберт» між працівниками та власниками заводу щодо умов роботи перебуває на стадії вирішення.

Про це 5 липня під час засідання колегії ради повідомив голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Нагадаємо, колектив заводу заявляв про порушення трудових прав.

Борис Клімчук зазначив, що умови на заводі, коли він його відвідував були добрі: газована холодна вода, охолоджені напої, вентиляція.

«Створений профспілковий комітет. Люди досягнули свого і це правильно. Є голова профспілок цього підприємства. Є угода між власниками, фінансовим директором і профспілковим комітетом..», - зазначив Клімчук, додавши, що угоду йому показали сьогодні.

«Є питання, воно в установленому порядку вирішується, йде дискусія….В результаті підприємство працює, піднімає заробітну плату, бо інакше вони не увійдуть в зону автоматичного відшкодування ПДВ», - каже голова Волинської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Shubet ging an Kromberg Показати IP 5 Липня 2011 18:39
Керівництво заводу тільки собі піднімає зарплату, а над простими людьми просто знущаються! А не задавалися питанням, чому так старанно запрошують на роботу людей із сусідніх районів і навіть областей? Бо Луцькі вже майже всі, хто не мав роботи, пройшли це підприємство і пропрацювавши там - послали куди подалі! Ви запитайте скільки зараз люди отримують і скільки отримували пів-року тому при таких-же об'ємах роботи! А умови? Нехай прийдуть на завод коли на вулиці +30! Ні на одному підприємстві з іноземними інвестиціями немає такої оцінки роботи і жахливих умов як на цьому Кромберзі! Вже повірте - кожен працівник це скаже, але тільки за рогом заводу!
Станіслав Показати IP 6 Липня 2011 09:55
Підтверджую, що написано вище. На Кромберзі жах, пройшов це сам! На відміну від КРЗ. Треба подякувати інвесторам, які дійсно підіймають з руїн завод і з розумінням ставляться до працівників.
Dyssja Показати IP 6 Липня 2011 19:55
перевірте ще умови праці на підприємстві "Мода-Текс".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus