USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Липинському кладовищі молодь прибрала чеські могили. ФОТО

13 Жовтня 2013 09:37
«Пам'ятай про вічне»,- саме таку назву носила місіонерська акція, проведена у п'ятницю, 11 жовтня, з благословення Високопреосвященішого митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, учасниками молодіжки Православного місіонерського клубу. Про це повідомили у прес-службі Волинської єпархії.

Суть акції заключалась в тому, що клубісти прибрали недоглянуті чеські могили на Липинському кладовищі. Озброївшись знаряддям праці, хто сокирами, хто мотокосами, хто сапами, всі із завзяттям почали прибирати занедбані могили. Варто зазначити, що серед чеських поховань є поховання родичів священика Антонія Парсижека, який у свій час служив у колишньому зруйнованому храмі, села Теремно. Цікаво і те, що 7 липня цього року до Луцька прибули правнуки цього священика.

Директор кладовища подякував молодіжці за понесені труди - кладовище стало чистішим, охайнішим, красивішим. Духовний наставник молодіжки ПМК, голова Місіонерського відділу Волинської єпархії священик Роман Якубович також подякував клубістам та усім хто долучився до цієї акції за добру справу і побажав Божого благословення та наснаги далі служити Церкві Христовій.


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
КА Показати IP 13 Жовтня 2013 11:11
Молодці, православні!
Зав Показати IP 13 Жовтня 2013 12:00
Гідний приклад крикунам -"музикантам" в цертрі Луцька!! Приклад молоді, як організувати дозвілля!!
лучанин Показати IP 13 Жовтня 2013 14:01
Чудово придумали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus