USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині пасажироперевізники за тиждень 200 разів порушили ПДР

30 Жовтня 2013 15:24
На Волині триває загальнодержавний комплекс заходів щодо профілактики аварійності на пасажирському автомобільному транспорті, - повідомили у прес-службі волинських правоохоронців.
У період із 21 жовтня до 21 листопада працівники ДАІ області організували операцію під умовною назвою «Перевізник: зима – 2013».

Особлива увага під час профілактики на пасажирському транспорті приділяється контролю за станом транспортної дисципліни водіями автобусів безпосередньо на маршрутах руху. Працівники ДАІ націлені на виявлення та документування таких основних порушень ПДР, як перевищення водіями автобусів установлених обмежень швидкості, порушень руху через залізничні переїзди, керування автобусами в стані алкогольного сп’яніння, відсутність дозвільних документів на перевезення пасажирів, відхилення від визначеного маршруту руху автобуса, порушення правил перевезення пасажирів при наданні послуг перевезення пасажирів, експлуатація транспортних засобів з технічними несправностями та інше.

Загалом із початком заходів працівники Державтоінспекції області виявили 195 порушень Правил дорожнього руху, скоєних пасажироперевізниками.
«Дотримання норм чинного законодавства щодо надання безпечних послуг повинно бути пріоритетом для тих осіб, які надають відповідні послуги», – зазначив начальник УДАІ УМВС України у Волинській області полковник міліції Володимир Гайовий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Верзун Показати IP 30 Жовтня 2013 15:40
Кожен перевізник за день порушує правила 200 раз.
Лучанин Показати IP 30 Жовтня 2013 20:03
Щось не дорахувалися! За одну мою поїздку в маршрутці (біля 10 основних зупинок) водій, порушує ПДР не менше 5-10 раз. Це пішохідний перехід, обгін, світлофор, надання переваги в русі. За технічний стан маршруток я взагалі мовчу. Коли в ній не працюють двері, кнопка виклику, трясеться все що може трястися (таке враження що на повороті підвіски повідлітають), смердить паленим счепленням не обов'язково бути експертом. Це теж підпадає під порушення ПДР. Про забруднення навколишнього середовища чорним сморідом з глушника я вже промовчу. І це тільки 1 маршрутка, а така практично кожна (не хочу звинувачувати всіх, бо дійсно є і винятки, але це одиниці). А ви кажете що 200 разів за тиждень... Шановні інспектори, 50% провини лежить також на вас, т.я. якби ви не дозволяли виїзджати таким машинам на лінію, то перевізник був би змушений тримати рухомий склад в набагато кращому стані. А так дали 2на лапу" і все Ok!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus