USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині побачили, що китайські іграшки не є безпечними

30 Серпня 2013 14:14
Іграшки китайського виробництва, які продавали у Шацьку на Волині, виявились небезпечними для дітей.
Так, у Шацьку на Волині фахівці Держспоживінспекції виявили іграшки китайського виробництва, що не відповідають вимогам державних стандартів щодо безпечності за параметрами гостроти та задирок доступних кромок, - інформує ZIK.UA.

Спеціалісти сектору ринкового нагляду Інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області провели у Шацьку виїзну планову перевірку у суб’єкта господарювання, що є розповсюджувачем дитячих іграшок. Фахівців цікавило дотримання вимог характеристик нехарчової продукції, встановлених технічним регламентом безпеки іграшок.

Про результати перевірки повідомив начальник Інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області Іван Смоленг.

Під час проведення перевірки встановили, що іграшки мали невідповідне маркування. Окрім того, перевіряльники виявили, що іграшки китайського виробництва «Набір лікаря» та «Жабка» не відповідали вимогам державних стандартів щодо безпечності.
Отож, суб’єкта господарювання оштрафували.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКІ ПРОДАВЦІ ДИТЯЧИХ ІГРАШОК ЗАМОВЧУВАЛИ ІНФОРМАЦІЮ ПРО ТОВАР

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 30 Серпня 2013 14:24
Цими іграшками вся Волинь торгує, а побачили тільки у Шацьку. Напевно Клімчук дав вказівку когось придушити у Шацьку.
Факт Показати IP 30 Серпня 2013 16:54
Та ну, що ви таке пишете? В нас торгують китайськими іграшками і вони небезпечні. А Президент знає? Напишіть Борису Петровичу, а він нехай вибачиться 3-и рази в гаранта. Це ж треба, де Волинь, а де китай і в нас їхня жабка ай-я-яй.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus