USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині пройшов міжнародний пленер художників. ФОТО

5 Серпня 2011 13:38
На Волині відбувся всеукраїнський пленер художників «Шацьке лісоозер’я».

Пленер пройшов на базі Шацького лісового коледжу імені Валентина Сулька, - повідомили у прес-службі Волинського обласного управління лісомисливського господарства.

Організатор пленеру – галереїст Геннадій Сарапін приурочив цю мистецьку акцію до Дня незалежності України та Міжнародного року лісів.

У пленері взяло участь понад двадцять художників з усієї України, зокрема Харкова, Києва, Житомира, Сімферополя, Рівного, Луцька, Ковеля.

Митці відвідали заповідні лісові урочища, озера, познайомились із місцевими жителями краю, побували на екскурсіях у музеї фауни та дендропарку Шацького лісового коледжу, на розкопках давньоруського городища Раймісто.

Кожен із художників написав від двадцяти до сорока полотен. На них – вулички Шацька, Світязя і Піщі, озерні види Світязя, Чорного, Люцимера, Піщанського, поліські бори, гаї, діброви, портрети місцевих жителів.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
марчук Показати IP 7 Серпня 2011 14:35
нікому не цікаво...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus