USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині реконструювали автостанцію. ФОТО

14 Серпня 2013 15:35
Майже півтора мільйона гривень витратили на реконструкцію автобусної станції у Ковелі, однак, чи виправдають себе у майбутньому витрати, на разі, невідомо.

Урочисте відкриття оновленої автостанції відбулося 14 серпня. У ньому взяли участь представники обласної та міської влад, серед яких перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко та Ковельський міський голова Олег Кіндер.




Реконструкцію здійснили за рахунок коштів приватного бізнесу, вклавши у неї мільйон 300 тисяч гривень. У приміщенні автостанції та на платформах облаштували відеонагляд, обладнали кімнату матері та дитини, встановили накриття над платформами та забезпечили доїзд для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Голова правління приватного акціонерного товариства «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» Іван Потапчук розповів, що витрати на облаштування автостанцій не завжди себе виправдовують. Так, протягом 2012 року витратили приблизно 900 тисяч гривень, отримавши 87 тисяч гривень прибутку.
З його слів, ситуація трохи покращилася у І півріччі 2013 року. Дохід збільшився після того, як обладнали відеонагляд. На разі, в області є збитковими автостанції у Рожищі, Колках, Камені-Каширському та Іваничах.





Іван Потапчук розповів, що вже розробляють проектно-кошторисну документацію для встановлення критої платформи на Володимир-Волинській автобусній станції. Він запевнив, що роботи виконають протягом цього року.

Олександр Башкаленко назвав реконструкцію автостанції у Ковелі позитивним прикладом державно-приватного партнерства. З його слів, завдяки цьому, Ковель, який завжди називали містом залізничників, стане центром пасажирських перевезень.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Грицько Щур-Тигролов Показати IP 14 Серпня 2013 16:13
... *ля, Кіндер на цих фото якось так нікчемно виглядає.... До речі, а як це все дійство обійшлося без Івахіва? Це ж його округ і він чи не найбільше із волинських нардепів любить попіаритися за кошти із державного корита))) Ну, нічого "Слово Волині" про це ще напише статєйку....
Стас Показати IP 14 Серпня 2013 17:26
Кабінет директора - як трон для царя! :-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus