USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині ремонтують дорогу до білоруського кордону

20 Листопада 2013 10:16
В області тривають масштабні роботи з ремонту доріг. Деякі ділянки ремонтують капітально, а решту - готують до зими, - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.
У напрямку Білоруського кордону на трасі Ковель-Ратне з’явились вибоїни, колійність та ями. 18 листопада під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Борис Клімчук наголошував на ремонті цього відрізку, а вже відучора там працюють дорожники ТзОВ «Аміла». Поблизу села Дубове вони виконують фрезерувальні роботи, щоб врятувати дорожнє покриття перед настанням зими.

Загалом на автошляхах області працює три бригади цього підприємства. Зі слів заступника директора фірми Василя Ольхового, шляховики капітально ремонтують вулицю Шевченка в селищі міського типу Луків Турійського району протяжністю 250 метрів. Тут укладають асфальтобетонне покриття товщиною 5 сантиметрів та гарантують 7 років надійної експлуатації дороги. Асфальтом дорожників забезпечує завод, що функціонує в Лукові. Тут щоденно варять до 300 тонн асфальту. Також шляховики виконують ямкові роботи на ділянці дороги Кременець-Турійськ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тартак Показати IP 20 Листопада 2013 14:17
Невже гарант має їхати цією трасою?Клічук хоче щось показати"сім"ї".5 см покриття-яка гарантія.нехай візьмуть письмове зобовазання на ремонт за власний кошт фірми уже весною.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus