USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині з’явилася нова «Правда про алкоголь»

31 Липня 2008 17:50
Продакшн-студія «Правда PRO», структурний підрозділ ВОБФ «Переображення», видала нову профілактичну брошуру «Правда про алкоголь», у якій вказана статистика алкоголізму в світі, розкрито вміст та вплив алкоголю на людину в цілому, міфи та ступені алкогольного сп’яніння, наслідки вживання пива, залежності від вживання спиртного, а також наведено багато прикладів із життя залежних від алкоголю «зірок» та показано вихід з алкогольної залежності. Про це «Волинські Новини» 31 липня повідомили у прес-службі ВОБФ «Переображення».
 
«Цей буклет створений для розповсюдження під час профілактичних програм для молоді та рекомендований фондом «Переображення» як матеріал для навчальних закладів. Вірю, що такі матеріали допомагатимуть застерегти підростаюче покоління від вживання алкогольних напоїв, які нищать особистість», – наголосив автор брошури Сергій Шараєвський.
 
Брошуру наразі видано двома тиражами. 100 тисяч профінансовані Релігійним товариством «Місійна книжкова фабрика «Християнське життя» (ВСО ЄХБ). А 20 тисяч з’явилися у рамках проекту «Друк профілактичних брошур «Правда про алкоголь» та «Правда про куріння», що фінансуються Управлінням молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації.
Довідково:
 
ВОБФ «Переображення» з 2000 року проводить профілактичні програми у Луцьку та області, а з 2003 року успішно займається з людьми, які мають наркотичну та алкогольну залежність, у 3-х реабілітаційних центрах, які входять у державну мережу Центрів ресоціалізації наркозалежної молоді «Твоя перемога»: «Переображення» – контактні особи Нечипорук Олег 80951675443 (чоловіче відділення) та Маносюк Олена 80506469223 (жіноче відділення), «Метаноя» – контактна особа Бондарук Дмитро 80969133012, «Нове життя» – контактна особа Подловкіна Вікторія 80931434854.
 
Студія «Правда PRO» є структурним підрозділом ВОБФ «Переображення» та займається створенням профілактичних фільмів та брошур на актуальну тематику й уже має у своєму доробку фільми «Правда про наркотики», «Правда про СНІД», «Правда про куріння», «Правда про алкоголь» та «Найважливіше рішення в житті», які неодноразово транслювалися під час профілактичних програм у навчальних закладах України та на обласних телеканалах, отримали численні нагороди на багатьох конкурсах та кінофестивалях.
 У планах – фільми про секс та сім’ю. Також видано профілактичні брошури «Правда про наркотики», «Правда про СНІД» та «П’ять кроків до смерті»,а у планах є розробка та друк брошур «Правда про куріння» та «Правда про аборт».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 31 Липня 2008 20:49
Цікаво!? Вперше чую про таку Продакшн-студію. А де вона знаходиться? У нас в Луцьку?
Відповідь для Анонім Показати IP 1 Серпня 2008 15:05
А я чув про них дуже багато. Серйозні хлопці. Класні фільми знімають. Бачив деякі навіть по ящику показували
Відповдь для відповідь для анонім Показати IP 20 Серпня 2008 22:58
Скажи, друже, скільки наразі платять за відповіді анонімам ?
Володимир, Львів Показати IP 14 Грудня 2009 16:33
Добре що є такі люди. Це потрібно робити. Молодь має право на інформацію .
Володимир, Львів Показати IP 14 Грудня 2009 16:36
Добре що є такі люди. Це потрібно робити. Молодь має право на інформацію .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus