USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Нафтогаз» можуть реформувати до кінця 2014 року

26 Квітня 2013 18:46
Завершити реформування НАК «Нафтогаз України» уряд України планує до кінця 2014 року.

Про це йдеться у проспекті емісії суверенних євробондів, підготовленому Міністерством фінансів, - пише «Економічна правда».

«До кінця 2014 року Україна повинна завершити реструктуризацію «Нафтогазу», впровадити нову модель використання газорозподільних мереж природного газу і приступити до реалізації програми модернізації нафтової і газової транзитних систем», - йдеться у документі.

Також в документі зазначається, що відповідно до наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості від 24 березня 2011 року, була сформована робоча група з реструктуризації «Нафтогазу» і в даний час вона займається підготовкою конкурсу із залучення консультантів з реструктуризації «Нафтогазу», а також підготовкою до лістингу на зарубіжних фондових біржах.

Згідно з документом, до кінця 2014 року також планується запровадити європейські стандарти якості для нафтопродуктів і зробити модернізацію виробничих потужностей нафтопереробних заводів.

Як повідомлялося, НАК «Нафтогаз України» підписала договір з ТОВ «Ернст енд Янг» на розробку програми реформування держхолдингу.

Угода вартістю 9,995 мільйона гривень (з ПДВ) підписано сторонами 15 лютого 2013 року. На виконання робіт відводиться 150 календарних днів з моменту підписання угоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus