USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Наступ АТО: кільце навколо Донецька та Горлівки замикається

28 Липня 2014 22:00
Українські війська продовжують наступ на проросійських терористів і звільняють територію від окупантів: Дебальцеве, Шахтарськ – наші, бої тривають у передмісті Тореза, довкола Первомайська, на Луганщині, та навколо Горлівки, йдеться в сюжеті ТСН. 19:30

Сили АТО взяли під контроль Дебальцеве на Донеччині, найбільший залізничний вузол в Україні, Савур-Могилу, з якої терористи постійно обстрілювали позиції українських силовиків, Шахтарськ та Торез на Донеччині та Лутугине в Луганської області. Просто зараз ведуться бої за остаточне звільнення Первомайська та Сніжного. Таким чином, кільце навкруг Донецька та Горлівки замикається.

Як повідомлялося, сьогодні, 28 липня сили АТО ввійшли до Первомайська, Тореза, Шахтарська та Горлівки.

Буквально сьогодні може закінчитись операція з розсічення бойовиків так званих "донецьких та луганських народних республік". Таким чином, терористи будуть відрізані від постачання зброї та живої сили зовні. Єдине вікно, через яке вони досі живляться, - шмат українсько-російського кордону. Нагадаємо, 42 військовослужбовці 51-ї окремої механізованої бригади, які героїчно обороняли кордон, були взяті в полон та вивезені на територію РФ.



Карта зони АТО за станом на 28 липня 2014 року:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 28 Липня 2014 23:58
коментар було видалено
... Показати IP 29 Липня 2014 01:08
..Думаю, что не последний фактор, до сих пор удерживавший Путена от полноценного ввода войск - это осознание ими того, что они очень крепко ошиблись насчет Украины. Первый раз они были сильно и неприятно удивлены, когда после расстрела Небесной сотни, людей на Майдане стало не меньше, а больше. Второй раз - когда наши спецназовцы взяли Донецкий аэропорт. Теперь уже можно рассказать, что его отказались штурмовать все без исключения подразделения, включая самые именитые. Вызов принял спецназ военной разведки. Помните, какие потери понесли боевики, включая (и в основном) «киборгов» Кадырова?.. По некоторым данным, в морги Донецка по результатам боя за аэропорт было доставлено свыше 350 убитых боевиков. Мне приятно сообщить вам, что штурмовая группа нашего спецназа составляла всего 25 человек, часть из которых вступила в бой первый раз в жизни. Они, во взаимодействии с нашей авиацией, сделали невероятную вещь: с боем взяли укрепленный пункт противника, который в несколько раз превышал их числом, и сильно превосходил по средствам. Потеряли при этом всего двоих легкоранеными. Эта страница навсегда вошла в музей славы всех спецподразделений мира. Дальше - больше: успехи наших войск остужают самые горячие головы, уже никто не говорит о «точечных ударах», наоборот, вата все больше панически кричит о том, что завтра украинцы возьмут Крым. Обязательно возьмем, зайчики. Мы еще Москву возьмем. По крайней мере, поучаствуем. *(с)
Одессит Показати IP 29 Липня 2014 08:34
Слава Украине! Террор не пройдет!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus