USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Найгарніші дівчата ВНУ зібралися на одній луцькій сцені. ФОТО

21 Травня 2009 11:15
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки визначали найгарнішу, найвмілішу та найкреативнішу студентку. Конкурс «Міс університету-2009» відбувся 20 травня у приміщені Народного дому «Просвіта», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За почесне звання «Міс університету» боролося 16 дівчат із різних факультетів. Серед них – представниця факультету романо-германської філології Лідія Кожевникова, Інституту мистецтв – Юлія Панасюк, економічного факультету – Ірина Максимюк, історичного – Оксана Маляс, біологічного – Катерина Вельгус та інші.

 
Щоб журі змогло вибрати найкращу студентку ВНУ, для учасниць підготували п’ять конкурсів: «Представлення», «Сузір’я талантів», «Сучасна україночка», «Ерудиція» та «Купальники».

 
Подивитися на красунь прийшло чимало студентів, які повністю заповнили концертний зал «Просвіти». Адже крім того, що учасниці захищали честь своїх факультетів, вони усі були чарівними. Це стало очевидно ще з першого конкурсу «Представлення», у якому розповіли про свої мрії та захоплення. Так студентка фізичного факультету Марія Семенюк пояснила свій вибір майбутньої професії тим, що вона мріє збудувати машину часу. Досить цікава мрія виявилась у Юлії Яцишиної (факультет міжнародних відносин) – «Щоб українське «Я кохаю тебе» стало таким же відомим у світі, як англійське «I love you».

 
Більше про прекрасних дівчат глядачі змогли дізнатись і під час решти конкурсів. А по їх завершенню судді та присутні гості визначили найчарівніших. Перші – з допомогою оцінок. А глядачі на зворотному боці запрошення писали номер учасниці, яка їх найбільше вразила.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вінстон Показати IP 21 Травня 2009 14:30
Якщо це красиві дєвкі то я іспанскій льотчік! Чи може так фотограф фоткав?
:) Показати IP 23 Травня 2009 10:32
+5 за комент
Анонім Показати IP 23 Травня 2009 12:42
А где же Сашок? Или красавицы уже не борются за "Приз Главацких...ой!-Глядацьких Симпатий"? Убогое зрелище.Особенно удались названия конкурсов:в одну строку ЕРУДИЦІЯ , КУПАЛЬНИКИ...Вношу предложение - разнообразить шоу конкурсами ТАПОЧКІ,ІНТЕЛЕКТ,ГОДИННИКИ,МОБІЛЬНИКИ та ЛУЗГАННЯ НАСІННЯ.Для победивших - показательные выступления СПЛЬОВУВАННЯ В КУЛЬОК - не путать с учебным заведением.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus