USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Найкращі випускники Луцька отримали медалі

31 Травня 2015 16:30
Цього року на новий шлях у доросле життя ступили більше тисячі випускників луцьких шкіл, ліцеїв та гімназій. 29 травня для них лунав останній шкільний дзвоник, а вже наступного дня у Палаці культури міста відбулось офіційне вручення медалей найкращим учням.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Усі усміхнені, у гарномувбранні, впевнені та сповнені гордості за достойні результати роботи. Із 1300 цьогорічних випускників у залі зібралися найуспішніші: переможці олімпіад, конкурсів, відмінники у навчанні. Їх у 2015 році - 142, з яких 105 за одинадцять років навчання здобули звання – золотий медаліст, та 37 — срібний.

Офіційна частина урочистостей з нагоди вручення медалей випускникам розпочалася звучанням Державного Гімну України.

Опісля вже колишніх школярів привітав Луцький міський голова Микола Романюк. «Цей день є особливим та святковим для кожного з вас. Сьогодні тут зібралися – гордість та слава нашого міста», - звернувся він до присутніх й висловив вдячність випускникам, які своєю працею довели, що вони — найкращі, вчителям, які вклали у своїх вихованців частину душі, та батькам за виховання таких прекрасних дітей.

Після цього міський голова вручив випускникам золоті та срібні медалі.

Лунали слова вітань від батьків та педагогів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 31 Травня 2015 18:29
Всі панночки такі гарні, як квіточки, і в формі, і в вишиванках, І плаття такі гарні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus