USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Найпопулярніші факультети серед волинян

4 Липня 2013 16:16
Вступна кампанія стартувала з першого липня у вищих навчальних закладах. Цього року подавати документи студентам на багато легше - кажуть в приймальній комісії. Та й довжелезних черг, як раніше, біля університетів навряд чи побачиш, - інформує «Аверс».

Традиційно більшість абітурієнтів і цього року подають документи на юридичний, економічний, географічний та філологічний факультети.

Не лякають їх навіть високі ціни. Аби вивчитись на юриста, на платній формі доведеться викласти приблизно 12 тисяч гривень за рік. Це найдорожча спеціальність. Платне місце на факультеті музичного мистецтва обійдеться орієнтовно у 8 тисяч.

Де будуть брати такі суми абітурієнти, кажуть, не знають, сподіваються на державу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus