USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Назвали точну кількість загиблих в АТО службовців МВС

2 Жовтня 2014 12:22
134 працівники МВС та службовці Нацгвардії загинули в зоні АТО за станом на 2 жовтня. Ще 90 вважаються зниклими безвісти.

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, - передає Еспресо.TV.

«В горі і радості варто бути чесним перед своїм народом. Ми не приховували і не приховуємо свої втрат в рамках АТО. Кожен день до мене на стіл потрапляє така коротка довідка по підрозділах МВС та Нацгвардії. Про справжніх офіцерів і солдат, про поранених і тих, що віддали життя в боях за Україну», - йдеться у повідомленні.

«Дуже важливо, що б в нашому бурхливому сьогоденні не забували про хлопців. Про їх сім’ї. Про те, за що вони загинули або втратили здоров'я. Прогалин багато, кожен день цим тепер займається спеціальний підрозділ в міністерстві. Питань - море. Якщо десь не дійшли і недопрацювали – допомагайте і підказуйте. Ми ніколи раніше не воювали і не стикалися з такою кількістю горя», - написав Аваков.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 2 Жовтня 2014 12:46
коментар було видалено
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 13:59
Информация о погибших засекречена, чтобы избежать «манипуляций». Об этом в эфире телеканала «112 Украина» заявила советник министра обороны Украины Анна Коваленко. «Относительно погибших, то у нас информация о всех погибших в зоне АТО далеко под грифом „секретно“. И дело здесь не только в Иловайске, это стратегическая и тактическая вещь, которую должны держать в тайне, чтобы этим не манипулировать», — сказала она.
Дончанин Показати IP 2 Жовтня 2014 16:27
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus