USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Невідомі викрали орден загиблого бійця 30-ої бригади

26 Вересня 2016 18:26
Зловмисники зазіхнули на орден загиблого солдата.

Так, із будинку матері загиблого Дмитра Козачонка на Рівненщині невідомі особи викрали орден сина «За мужність» ІІІ ступеня, яким його нагородили посмертно.

Про це повідомили у прес-службі рівненської поліції.

До поліції звернулася 44-річна жителька села Курозвани Гощанського району, що 25 вересня невідомі особи викрали з її будинку орден сина «За мужність» ІІІ ступеня, яким його нагородили посмертно.

Хлопцю було всього 20 років, коли він загинув, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Це сталося 7 травня 2015 року в результаті мінометного обстрілу бойовиками позицій бригади на оборонних рубежах біля селища Луганське Донецької області.

На місце крадіжки особисто виїхав начальник обласного управління поліції Сергій Князєв: «Вважаю справою честі якнайшвидше знайти зловмисника та повернути матері нагороду, здобуту її сином ціною власного життя».

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus