USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нововолинська міліція спростувала звинувачення в бездіяльності

19 Вересня 2013 18:01
Справа про нововолинського шахрая, який відбирав житло у місцевих жителів уже давно стала резонансною. Спочатку він позичав довірливим людям гроші, а під заставу брав їхнє житло. Насправді ж укладав договори купівлі-продажу. Вже з часом ошукані волиняни дізнавалися, що мусять звільнити своє житло, оскільки воно належить іншій людині. Спроби повернути гроші ні до чого доброго не приводили. Власник нерухомості відмовлявся брати назад позичене, так само як і не погоджувався повертати здобуті нелегальним шляхом «квадратні метри».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВОЛИНІ ЖІНКУ З 2 ДІТЬМИ «ІМЕНЕМ ЗАКОНУ» ВИСЕЛИЛИ НА ВУЛИЦЮ. ФОТО

У матеріалі «Волинський квартирний ділок «іменем закону» носив зброю» журналіст нововолинського видання «ПроНовік» Наталія Камишникова звинуватила у бездіяльності нововолинську міліцію. Чи дійсно місцеві правоохоронці причетні до того, що справа із житловим шахрайством досі не закрита?

Волинські Новини звернулися до начальника Нововолинського міського відділу міліції Олега Степанюка, аби він прокоментував скандальну статтю.

Підполковник міліції сприйняв зі здивуванням подібні звинувачення у пасивності себе і своїх підлеглих. «Я глибоко співчуваю постраждалим людям у цій справі і коли очолив міський відділ, то сам був ініціатором, аби справа із житловим шахрайством була розслідувана», - заявив Олег Степанюк.

Про серйозний підхід місцевих міліціонерів до факту резонансних шахрайств свідчить той факт, що нині справу передали в слідче управління УМВС у Волинській області.

З подивом Олег Степанюк сприйняв твердження місцевої журналістки, щодо його коментарів. Адже до керівника правоохоронців Нововолинська жоден працівник ЗМІ з цього питання не звертався.

Підполковник міліції запрошує усіх, в тому числі журналістів, кому відомі будь-які факти злочинних дій, звертатися до нього із заявами або ж безпосередньо до чергової частини Нововолинського УМВС за телефонами: (03344) 33059 чи 102. На всі звернення правоохоронці обіцяють відреагувати оперативно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
543 Показати IP 19 Вересня 2013 18:27
А коли прокуратура візметься за начальника Луцького МВ УМВС за кришування збанкрутілого "Західінкомбанка" ???
А тоді Показати IP 19 Вересня 2013 18:41
А коли ти перестанеш свій спам постити, який вхарив уже всіх?
Наталя Камишникова Показати IP 19 Вересня 2013 19:37
Читати такі "спростування" навіть не смішно. Останні ілюзії щодо доблесних правоохоронців зникають. Підполковник міліції Степанюк справді сказав мені: "А ви той пістолет бачили?.." Сказав у службовому кабінеті, зо три місяці тому, коли вийшла друком у "Народній справі" стаття "Де той чорний пістолет? Хто кришує ката?" Цю статтю, як і всі інші "серії" журналістського розслідування квартирни-кредитних оборудок пана М. я керівництву міської міліції і слідчому тоді ж таки подарувала. 13-го ж вересня "коментарі щодо володіння зброєю" дав мені не начальник міськвідділу УМВС, а значно вищий міліцейський начальник. І що пістолет був, і що дозвіл був, і що дозвіл у грудні минулого року анулювали. Однак люди, яких залякував пістолетом пан М., бачили в нього аж ніяк не газовий пістолет... і не іграшковий. Щодо бездіяльності міліції - готова викласти на сайті Проновік і надіслати редакції "Волинських новин" пакет ганебних відписок із МВ УМВС кільком потерпілим, які заявляли, зокрема, і про погрози фізичною розправою з боку пана М. Деякі відписки надіслані вже за часів керівництва п.Степанюка. Із проханням узяти під контроль справи, де фігурує квартирний ділок, я особисто зверталась до пана Степанюка двічі. З публікаціями в руках. Зверталася саме тому, що його підлеглі плодили самі відписки. То що ж він, питається, "спростував"? До речі, виселення хворих малят Лук'яненків призначили на 24 вересня, вівторок. Про це повідомили у виконавчій службі Людмилі Лук'яненко і журналістці каналу СТБ, яка до мене сьогодні телефонувала. Тож поки начальник міліції захищає від місцевої журналістки честь мундира, хворих малят мусить захищати журналістка... Колеги, приєднуйтесь.
Здрасте до Наталя Камишникова Показати IP 19 Вересня 2013 23:13
З повагою ставлюсь до Вашої діяльності. Бажаю успіхів.
ува Показати IP 19 Вересня 2013 23:29
Камишнікова- стара швабра, яка до 20% фактів додає 80% твору на вільну тему!
вау Показати IP 21 Вересня 2013 22:21
Ува, я бачу, всі статті Камишникової ти завжди дочитуєш до кінця. )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus