USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Нововолинські священики запропонували «ліки від депресії»

9 Лютого 2016 09:45
При освітленні самими лише свічками в храмі Архістратига Михаїла, що в Нововолинську на вулиці Некрасова, 72, служить акафісти клірик священик Олексій Гольчук.

ПРо це повідомляють у прес-службі Волинської єпархії УПЦ КП.

Цьогоріч він запровадив нову традицію, яку підтримали і настоятель – протоієрей Михайло Нідзельський, і парафіяни: щотижня возносити молитви без використання жодної лампочки.

У Фейсбуці душпастир зазначає: «Щоразу, коли після такого богослужіння виходжу надвір, то відчуваю разючий контраст між тим, що було в храмі, та тим, що відбувається назовні. Коли світить «живе світло» від свічок, набагато легше молитись живою молитвою від серця».

Панотець запрошує до церкви на це духовне лікування душі й тіла щосереди о 18:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Павел Показати IP 9 Лютого 2016 09:57
Це так сказати реклама??? Чи як ще це назвати? Людина якщо захоче прийти в церкву, вона прийде, і не потрібно їй розказувати як і що лікувати. А це виглядає тупо))) В багатьох храмах нічні літургії при свічках... І що? З цього треба новину писати? Чи УПЦ КП незнає вже як ще попіаритись???
Риба Показати IP 9 Лютого 2016 14:11
Чистої води піар! Купуйте свічки, а то вас до церкви не пустять! Магазин магічних послуг процвітає.
Кріс Показати IP 9 Лютого 2016 15:03
Когда-то Христос выгнал торгующих из храма. С тех пор торгующие поумнели и купили храмы себе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus