USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нову групу інклюзивної освіти відкривають у Луцьку в ДНЗ

5 Серпня 2015 13:26
Вже четверта група дошкільнят, де зможуть виховувати діток з особливими потребами поряд із фізично здоровими, буде в Луцьку. Відкривають середню групу - для дітей віком 4-5 років.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 5-го серпня

Начальник управління освіти Олег Гребенюк повідомив, що нову групу інклюзивної освіти хочуть відкрити в дошкільному навчальному закладі № 38.

«Ми відкриваємо інклюзивну групу для дітей з синдромом Дауна на базі існуючої групи. Наповнюваність інклюзивної групи буде до 15 осіб. Співвідношення дітей в інклюзивній групі буде таким: до 80 відсотків дітей загального розвитку та до 20 відсотків дітей з вадами розвитку», - інформував головний освітянин Луцька.

Та додав, що в місті в минулі роки вже відкрили три групи інклюзивної освіти, й у кожній з них навчається по три дитини.

Нагадаємо, що інклюзивну освіту запроваджують і в селах Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus