USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Новий начальник Ягодинської митниці розкрив свої статки

24 Квітня 2014 20:02
Виконувач обов’язків начальника Ягодинської митниці Міндоходів Олег Гоя запевнив, що не платив за отримання посади та готовий пройти громадське обговорення. Окрім того, він розповів про свої доходи і статки, та пообіцяв, що під час його головування відбудуться деякі кадрові зміни.

Про це йшлося під час зустрічі очільника митниці з представниками бізнесу 24 квітня.

Олег Гоя наголосив, що наразі лише виконує обов’язки начальника, а напередодні офіційного призначення на посаду готовий пройти процедуру громадського обговорення.

Говорячи про те, чи існують випадки, коли високу посаду на митниці купують за гроші, він зазначив, що, очолюючи декілька митниць, жодного разу нічого не купував. Посадовець розповів, що раніше очолював Чопську, Карпатську регіональну та Львівську митниці. Також працював у Центральному бюро аналізу ризиків обліку та аудиту.

Олег Гоя повідомив, що задекларував свої доходи. У 2013 році заробітна плата посадовця становила 117 тисяч гривень, завдяки званню радника митної служби першого рангу та посаді начальника відділу. Він володіє двокімнатною квартирою у Хмельницькому та автівкою HondaCR-V 2011 року випуску, дружина головного митника Волині не працює.



Говорячи про мінуси у роботі митниці, він зазначив, що від професіоналізму та ставлення людей до своєї роботи залежить чи митниця добра, чи погана та корупційна.

«Іноді особовий склад робить дії, не знаючи, що так не можна, не відчуваючи відповідальності. Я зібрав «групу ризику» та поставив питання: яка відповідальність за корупційні діяння? Вони всі в один голос сказали: адміністративна, протокол напишуть і все. Я кажу: ні, не лише протокол, є ще кримінальна відповідальність, ви можете за грати сісти», - розповів Олег Гоя.

Він повідомив, що під його керівництвом будуть прийняті певні кадрові рішення, так, декому з посадовців Ягодинської митниці він запропонує піти з посади.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
333 Показати IP 24 Квітня 2014 20:19
Ніхто нічого не пише, бо не може прийти до тями, що таке може бути як цей керівник говорить. Все брехня.
маха Показати IP 24 Квітня 2014 20:34
чекаємо кому запропонує піти ..... аж цікаво.
777 до маха Показати IP 24 Квітня 2014 20:48
Хай ще Ковельську митницю потрусить, або вже там ніхто не відчуває під ногами землі...
Анонім Показати IP 24 Квітня 2014 21:38
дружина головного митника Волині не працює.- да-а, везе ж людям
патріот Показати IP 24 Квітня 2014 21:57
хай потрусить добре ягодинську митницю позажирались всі працівники старі і молоді поміняти всіх
Анонім Показати IP 24 Квітня 2014 21:59
Готовий пройти обговорення... Перед ким?! Що ви відразу заради посади руки до гори і йдете на приниження перед ціми самозванцями? Ви чоловіки чи хто?!
Хмельницьк Показати IP 24 Квітня 2014 22:07
Гоя - алкоголік, перед приходом на Ягодин закодувався, побачим наскільки його вистачить
диво дивне Показати IP 24 Квітня 2014 22:44
дружина головного митника ніде не працює, дружина головного міліціонера ніде не працює. У всіх дружини домогосподарки. За які ши-ши живуть. За 117 тисяч у рік ціла сім"я? на кого розрахована ця брехня. Ото вже журналісти пішли що спитати не можуть.
брокер Показати IP 24 Квітня 2014 22:58
з постійних кліентів бабло беруть як брали!!! ганьба !!! де сбу,прокуратура,міліція!!!
ввв Показати IP 25 Квітня 2014 00:03
У головного митника 2-х.кімнатна квартира вам самим не смішно.Та вони позажирались так що гнати треба їх всіх в шию.починаючи з головного. Досить вже на всіх кордонах понабирав нормально.Переводите від одного корита до другого. За посаду також не платив , таку брехню слухати противно, туди безплатно навіть прибиральницею не влаштуєшся.
Інспектор Показати IP 25 Квітня 2014 00:47
Що він пи-ть? Беруть не менше чим раніше!!!
777 до Інспектор Показати IP 25 Квітня 2014 09:42
Ніхто нікого не бо!ться ... як брали так і дальше беруть. А зараз ще відмінили утелізаційний збір, то капусточка знову посипалися...нещодавно було це
Держслужбовець до 777 Показати IP 25 Квітня 2014 10:49
Всім хто пише про хабарі на митниці хочу сказати,то не давайте і не будуть брати.А якщо даєте,то знаєте за що,не просто так,значить дурите державу і всякими шляхами обходите повноту сплати митних платежів.А щодо Гої О.В.-порядний,грамотний,з величезним досвідом роботи.І не хапуга,як більшість керівників.Так,повиганяє трошки народу і наведе порядок."Курчат по Осені рахують!"А всім добрий не будеш,скільки людей-стільки ж різних думок...
Держслужбовець Показати IP 25 Квітня 2014 10:47
Всім хто пише про хабарі на митниці хочу сказати,то не давайте і не будуть брати.А якщо даєте,то знаєте за що,не просто так,значить дурите державу і всякими шляхами обходите повноту сплати митних платежів.А щодо Гої О.В.-порядний,грамотний,з величезним досвідом роботи.І не хапуга,як більшість керівників.Так,повиганяє трошки народу і наведе порядок."Курчат по Осені рахують!"А всім добрий не будеш,скільки людей-стільки ж різних думок...
свг до диво-дивне Показати IP 25 Квітня 2014 12:04
ти порахуй краще. якби в мене було 9750 в місяць то і я свою дружинк не роботу не пускавби.
Юрий Алексеев Показати IP 4 Червня 2015 03:03
могу сказать за Олега Васильевича........ (сразу скажу, что мы с ним по разные стороны баррикады )... я - москаль и ватник", а он - западенец!)))).... но!... пацаны, все мы "взрослые дети"... я помню об Олеге Васильевиче 25 лет..... (больше, конечно.... на полгода)))... но..... со всем уважением к его персоне, он, человек чести...... если у вас есть какие-либо подозрения на его счет..... - выкиньте из головы.... вы ошибаетесь...... с уважением к вам и к Гои...... Алексеев Юрий Владимирович, 99 САП

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus