USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Новий керівник митниці в Ягодині зробить контрабанду нерентабельною

28 Вересня 2013 13:15
«У Міндоходів та зборів України хочуть зробити контрабанду нерентабельною», − про це йшлося під час представлення нового начальника Ягодинської митниці. На цю посаду призначили Дмитра Поліщука.
«Громадяни на практиці мають переконатися, що податкова і митниця – прості у використанні. Головні завдання для митниці: спрощення процедур, їх пришвидшення, що збільшить товарообіг; а також – боротьба з контрабандою. Ми створимо такі умови, що контрабанда стане нерентабельною. Я переконаний, що нове керівництво справиться перед міністерством з поставленими завданнями», − окреслив пріоритетні завдання перший заступник міністра Міндоходів і зборів України Степан Дериволков.
Щодо контрабанди, то новий начальник, як ніхто інший, знайомий із цією роботою.
«Він працює в митних органах ще з Радянських часів. Він свого часу очолював Чопську, Київську регіональну митниці, був керівником регіонального управління по боротьбі з контрабандою. Це серйозний фахівець», − охарактеризував головного Ягодинського податківця Степан Дериволков.
Дмитро Поліщук пообіцяв сумлінно виконувати свої обов’язки: «Ми будемо працювати чітко, професійно. Ми будемо наповнювати бюджет у повній мірі. Будемо діяти з податковою, як єдиний кулак».
Щодо його попередника, то Роман Микитюк тепер буде радником голови Волинської облдержадміністрації.
«Я його буду використовувати в якості радника, ми своїх не кидаємо. Він пішов за власним бажанням з посади начальника Ягодинської митниці. Справа завершена. Це рішення Микитюка стати радником. У нього вже є досвід: він за власним бажанням пішов із Тернопільської митниці, тоді йому запропонували іншу роботу – отримував більші гроші, зараз – трохи втратить в зарплаті», − сказав очільник області Борис Клімчук.
Зазначимо, що Ягодинська митниця, зі слів першого заступника міністра доходів і зборів Степана Дериволкова, входить у топ-10 митниць України. Це – рейтинг митниць за кількістю відрахувань до бюджету, себто хто приносить найбільше грошей державі.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Злий Показати IP 28 Вересня 2013 13:45
Бандицькі морди на фото. Нароблять багато...
Василь Показати IP 28 Вересня 2013 13:48
Ага, напевно піднімуть побори в кілька разів, так що аж нерентабельно буде щось "рішати", прийдеться все по правилах оформляти.
Старий Показати IP 28 Вересня 2013 13:48
Побори на митниці стануть ще більшими, бо треба буде відстьогувати і митній службі і податковій. Тому контрабанду стане возити не вигідно. Якщо всім мордам на митниці вістьогнеш, то вже й не буде що везти через ту митниці. Нерентабельно. Всьо правильно чувак сказав.
Петро Показати IP 28 Вересня 2013 14:30
Кліма людину попросили. Своїх не кидають . Урвалось вам дядя Боря. Тепер Яник буде Ягодином заправляти.
контрабандіст Показати IP 28 Вересня 2013 14:58
МИ ВАС КИНЕМО.
дідо Показати IP 28 Вересня 2013 16:13
Якшо при Микитюку на митниці процвітала корупція, то йому місце не заступником в ОДА, а шісткою на зоні.
Слава Україні!!! Показати IP 28 Вересня 2013 17:58
І щуку кинули у річку Багато наробив на попередніх митницях, чуть за грати не загремів ,ще й радником дорадиться .
так Показати IP 28 Вересня 2013 18:38
правильно сказав Клім,МИ СВОЇХ НЕ КИДАЄМО.
Роман Показати IP 28 Вересня 2013 19:29
Круговорот гавна в природі
Спиртовоз Показати IP 28 Вересня 2013 21:35
Не смішіть людей, ми усі знємо тарифи хабарів Донецька банда.
Наталка Показати IP 29 Вересня 2013 22:58
Ваша робота робити так, щоб контрабанди взагалі не було, щоб про таке слово й забули!!! А не вони обіцяють зробити її нерентабельною!?!?!?
Для ДІДО Показати IP 29 Вересня 2013 23:04
Шановний, все логічно: корупціонер Микитюк пішов до "своїх" - таких же корупціонерів в ОДА. Все нормальок!
Иван Васильевич Показати IP 30 Вересня 2013 12:21
Танцуют все...!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus