USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинянка стала очевидицею теракту в Ніцці

22 Липня 2016 13:03
Волинянка Яна розповіла про теракт у Ніцці, що стався у французькому місті Ніцці 14 липня. Волею долі вона стала очевидицею цієї трагічної події.

Про це пише Конкурент.

Як повідомлялося, 84 людини загинули у Ніцці через те, що вантажівка в'їхала в натовп на святкуванні Дня Взяття Бастилії 14 липня, а потім рухалася зигзагами близько двох кілометрів. Трагедія сталася на Англійській набережній в Ніцці, де люди зібралися дивитися святковий салют. Поліції вдалося зупинити вантажівку біля готелю Palais de la Mediterranee. Нападника застрелили. У вантажівці виявили гранати і зброю.

"Самої вантажівки я не бачила. Було заплановане величезне свято, туди пішли всі. Ми пішли з подругами подивитися на феєрверк, який запустили біля набережної. Після завершення феєрверка через дві хвилини на нас почав бігти натовп. Ми спочатку подумали, що, можливо, виникла якась бійка. Але до нас підбігла жінка-поліцейський і почала кричати, щоб ми бігли. Хотіли заховатися у готелі, що побачили на шляху, але нас не впустив метрдотель. Тому всі змушені були бігти далі", – розповідає Яна.

Дівчина каже, що вони завернули до провулку, де розпочиналося старе місто. Людям надали прихисток місцеві продавці, які заховали всіх людей у підвал, де зберігалися велосипеди.

"Нас було майже сто людей, було важко дихати. Просиділи там десь три години, люди плакали. Важко було зрозуміти, що вони говорять, адже більшість розмовляли французькою мовою, а англійська у них була дуже слабка", – згадує волинянка.

Після того, як людей випустили зі сховку, дівчина пішла до того місця, де проживала у Ніцці. Дорогою додому її тричі перевірили поліцейські. Оглядали рюкзак, все, що у неї було із собою, відкривали навіть косметичну пудру.

Зі слів дівчини, французькі ЗМІ упродовдж довгого часу не повідомляли подробиць трагедії, лише говорили про те, що вантажівка врізалася в людей. Про деталі розповіли вранці наступного дня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus