USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Очільнику Пенсійного фонду Волині можуть висловити недовіру

4 Березня 2016 16:06
Начальнику головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Петру Філіпчуку можуть оголосити недовіру. Остаточне рішення прийматимуть депутати під час сесійного засідання облради 10 березня.

Про це йшлося під час постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Причиною цьому став процес реорганізації управлінь Пенсійного фонду України в районах в об’єднані структури відповідно до постанови Кабміну №1055. Серед інших, відділення міста Нововолинськ (16,3 тисячі пенсіонерів) об’єднають з Іванчівським (де пенсіонерів – вдвічі менше) з центром саме у селищі. При тому, що Нововолинськ сплачує до пенсійного фонду податків в декілька разів більше.

Філіпчука звинувачують у тому, що він одноосібно склав план реорганізації, що спричинило конфлікти чи не в кожному районі, якого вона торкнеться.

Член профільної комісії Михайло Бегаль запропонував висловити недовіру чиновнику, оформивши його окремим рішенням. Члени комісії підтримали цю ініціативу. На думку Бегаля, в цій ситуації винен не Уряд, а ті, хто недолуго реалізовують реформи на місцях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
скоро на пензію Показати IP 4 Березня 2016 16:13
нх з пляжа
пенсіонер Показати IP 4 Березня 2016 16:19
філіпчук хотів прогнутись і що йому до того якщо пенсіонер не зможе доіхати до пенсійного фонду гнати його ср...мітлою і дати пенсію в 1200гр
Zzz Показати IP 4 Березня 2016 16:27
Давно пора уже мабуть років 25 керуе
волинянам Показати IP 4 Березня 2016 17:10
ващенюку ще недовіру за медичну реформу, все набагато гірше ніж в пенсійному фонді!!!!!!!
zzz Показати IP 4 Березня 2016 19:09
це точно недолуго реалізовують реформи на місцях! так само очільнику волинської статистики Науменку - недовіру - так разом із замами накроїв райони що ніяким здоровим злуздом не зрозуміти! гнати з нагрітих крісел таких реформаторів - не можуть -пояснити чому таке приєднання - менші до більших - абсурд! бо ті ліпші і їм треба роботу - а ті гірші бо не підсуєтились вчасно!
Анонім до zzz Показати IP 5 Березня 2016 06:59
А чому Ви вирішили, що питання реорганізації вирішується на місцях? Всі вказівки дають "зверху"! А в Луцьку "цапи відбувайли".
до Аноніма до Анонім Показати IP 6 Березня 2016 18:03
Цапи ті хто вірить в це. На жаль Ви не праві. А щодо керівництва, то Нововолинські керівники і спеціалісти, за рідким винятком значно сильніші від інших. Коли дізнаєтесь хто йде одним із керівників зрозумієте багато.
Волинянка Показати IP 4 Березня 2016 19:47
Нічого поганого в цьому не має . Зменшиться кількість чиновників держслужбовців. ви собі уявіть 18 Пенсійних управлінь і скільки там керівників нвчальники , заступники, бухгалтерів іт.д В кожному районі залишаться люди, які будуть приймати оформлення пенсії та інші виробничі питання. Повірте керівнику видніше які райони обєднувати. А чиновники міських рад та районних боряться за сій престиж та статус а не за пенсіонерів. Управління соціальних служб тоже треба реформувати та і інших служб де в області по 20управлінь і де всіх службовців ми кормимо.
123 Показати IP 4 Березня 2016 20:22
гнати треба хабарників геть
Таня до 123 Показати IP 16 Березня 2016 19:06
якщо зменшувати кількість службовців на районному рівні то і необхідно скоротити і штат вищестоячої обсласної організації тобто у Луцьку бо так на 1 працівника у районі буде 2 так званих чиновників вищестоячих, а то та низах "скорочують" а верхи "роздувають"
волинянці Показати IP 5 Березня 2016 08:42
якому керівнику видніше?????, більшість керівництва ОДА (нач управлінь, заступниця гунчика попадають під люстрацію), а інші нічого не хочуть робити тільки гроші получають та сидять на відкатах - такі справи волинянка
Анонім Показати IP 5 Березня 2016 23:46
Давно пора. Він як керівник нульовий взагалі. Тільки сидить і чекає коли щось принесуть! Хабарник ще той!!!!!!!! І як взагалі до такого можна було додуматися? Деб....
волинянка Показати IP 15 Березня 2016 15:45
а зарплати у них виросли з сїчня до пятнадцяти тисяч в мїсяць.Сидять на нашїй шиїї.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus