USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Одне з сіл на Волині може зникнути з карти України

30 Квітня 2016 16:03
Село Перешпа Шацького району невдовзі може зникнути з карти Волині. Про це йдеться на сторінці «Шацький край» у мережі Фейсбук.

«Ще десяток-другий літ і село Перешпа Шацького району зникне з карти Волині. Життя тут ледь животіє. Понад 10 вцілілих хат і 47 жителів - от і весь населений пункт. Інші будинки, серед яких багато добротних, мурованих, давно без господарів. Жахають чорними вікнами-пустками, вражають запустінням, приреченістю і моторошною тишею. Садки, що перетворилися на непрохідні хащі, саме зараз буйно цвітуть. Природа бере своє. Та милуватися ними вже нема кому. Не буде кому і збирати врожай.

Ті люди, що живуть у селі, - переважно пенсіонери, яких діти забирають на зиму до себе (зазвичай у Білорусь), неблагополучні і п’яниці. Є ще категорія тих, хто займається мародерством – виносять із хат-пусток усе, що можна загнати за гроші чи за горілку.

Село без майбутнього…», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 30 Квітня 2016 16:57
А село то під самим західним кордоном країни !!!
ВАСЯ Показати IP 30 Квітня 2016 17:11
П Е Р Е С Е Л Е Ц Я М В І Д Д А Т И П Р О Б У В А Л И ... Н Е У К І ...
Анонім до ВАСЯ Показати IP 1 Травня 2016 13:37
Розумнику....жоден з переселенців в таке захалустя не поїде, хоч доплачуй їм...повір знаю!
Ас Показати IP 30 Квітня 2016 17:20
Це добре коли зменшується населення, не потрібно ні школи ні лікарні ні сільради...украіна займає перше місце в світі по смертності через 60 років корінне населення зникне як індіаці в америці зіпється і виродиться скоріше за все тут житимуть мусульмани або китайці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus