USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Опалювальний сезон на Волині – під загрозою

28 Липня 2014 12:27
Через недостатнє фінансування є загроза зриву підготовки навчальних закладів Володимира-Волинського до навчального року та опалювального сезону.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 28 липня.

Як повідомив міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, у місті існує проблема фінансування робіт із підготовки до зими та підготовці шкіл до навчального року. З його слів, за умов такого фінансування є загроза зриву підготовки навчальних закладів до навчального року та опалювального сезону.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик відповів, що питання обговорить у найкоротший термін із начальником управління фінансів ОДА та керівником обласного казначейства. Для того, щоб він міг дати відповідь, голова облдержадміністрації попросив усіх керівників районів та мерів міст обласного значення надати йому перелік невідкладних заходів, пов’язаних із підготовкою до зими. З його слів, нараду з питань підготовки області до опалювального сезону планують зібрати 18 серпня.

«Перше питання – аварійні, друге – першочергові, третє – невідкладні заходи. До категорії аварійних повинні належати ті питання, коли може бути зірвана підготовка до зими і забезпечення виконання функціональних обов’язків школами, дитячими садочками, медичними закладами», - зазначив голова облдержадміністрації.

Він сказав, що готовий до питань щодо заборгованості за виконання робіт із будівництва. З його слів, ситуація з фінансуванням складна, але її можна вирішувати.

«План фінансування повинен лежати на столі голови облдержадміністрації. І якщо сьогодні прийшло в область 50 тисяч, то ми повинні розуміти, що з них є 10 тисяч на невідкладні заходи. І я не хочу, щоб Михайлу Васильовичу Леміщаку хтось казав, на яких умовах він може проводити фінансування. Не дай Бог! Тоді одним із кращих друзів нашого головного казначея і начальника управління фінансів буде прокурор області», - застеріг учасників наради Володимир Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Охрим Показати IP 28 Липня 2014 13:44
ОЦЕ ДІЛО!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus