USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку особливі діти відчули себе справжніми майстрами гончарства

3 Серпня 2015 10:45
Дітки з особливими фізичними потребами у рамках проекту Арт-терапія "Ліпка глиною" навчаються творити різноманітні вироби з глини.

Так, днями спробувати себе у ролі справжнього майстра гончарства мали можливість діти з діагнозами аутистичного розладу ДЦП. Про це повідомляють у прес-службі Фонду "Новий Луцьк".

Подібні заняття відбуватимуться до кінця року за сприяння Фонду Ігоря Палиці "Новий Луцьк" та громадської організації "Зірка надії". Організатори зазначають, що відвідування таких майстер-класів стимулює уяву, розвиває творчі здібності та створює можливості для соціалізації дітей з різноманітними нозологіями.

"Діти з обмеженими можливостями - це особливі діти, які вчать нас доброті та благодійності. Допомогти їм відчути себе справжніми майстрами - справжнє задоволення", - йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, що попри обмежені фізичні можливості, дітки із синдромом Дауна та дитячим церебральним паралічем створюють справжні витвори мистецтва, подекуди в рази кращі за своїх однолітків, які не мають проблем зі здоров'ям.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus