USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Особливих луцьких дітей розважали Дід Мороз та Гаррі Поттер

13 Січня 2014 13:45
Дід Мороз, Снігуронька та персонажі книг про Гаррі Поттера розважали діток Луцького навчально-реабілітаційного центру.

Волинська обласна благодійна організація «Радість дитинства» разом з волинською обласною громадською організацією «Фундація розвитку громад» за підтримки розважального комплексу «Адреналін Сіті» організували 13 січня свято для 50 дітей з Луцького навчально-реабілітаційного центру.

Під час свята діти складали пазл із мапою пригод, «варили» чародійське зілля, брали участь у різноманітних цікавих конкурсах. Наприкінці заходу кожна дитина отримала солодкий подарунок.

«Це навчально-реабілітаційний центр, дітки-інваліди, вони часом не дуже можуть себе десь показати, у суспільстві їх не всі сприймають. Коли вони йдуть разом зі школою, вони можуть розслабитися, нормально відпочити, гарно «відірватися». Дуже добре, що влаштовують такі заходи, тому що не всі сім’ї соціально спроможні завести дітей в цей розважальний комплекс. Сьогодні дехто з дітей зізнався, що побував тут вперше», - розповіла педагог-організатор центру Лілія Кисленко.

«Ми не вперше організовуємо подібні акції. Ми організовували свято у 2011 році для дітей з Луцького інтернату, їм тоді дуже сподобалося, вони гралися, побачили виставу та отримали подарунки. Ми плануємо проводити такі акції у майбутньому, можливо, ще для якихось діток, щоб охопити їх якомога більше, подарувати їм надію на краще майбутнє», - розповіла голова благодійної організації «Радість дитинства» Анна Пахольчук.

«Мені сподобалося, як ми варили зілля, замотували мумію. Було дуже цікаво, сподіваюся, що такі свята будуть ще. Із персонажів мені найбільше сподобалися Гаррі Поттер та Герміона», - поділилася враженнями від свята юна лучанка Катя.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus