USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Останній дзвоник пролунав у школах княжого міста Волині. ФОТОРЕПОРТАЖ

27 Травня 2016 14:34
В останню п’ятницю травня у школах Володимира-Волинського пролунав останній дзвоник. Для учнів 11-х класів завершилось навчання у школах, а для інших – поточний навчальний рік. Про це повідомляє БУГ.

Учням шкіл дирекція вручала грамоти та відзнаки за досягнення у навчанні протягом року. Окрім цього, учні, котрі досягли значних результатів та здобували перемоги на олімпіадах високого рівня отримали дипломи від меценатів. Також приємним подарунком для 41 учня шкіл Володимира-Волинського стали путівки на відпочинок в «Артек» та Буковель від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Останній дзвоник у Володимир-Волинській гімназії імені Олександра Цинкаловського.
Святкова лінійка в ЗОШ № 2.
Останній дзвінок в НВК “ЗОШ №3”.
Святкова лінійка та останній дзвінок для випусників у ЗОШ №5.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
666 Показати IP 28 Травня 2016 04:17
а, чё ж не во вторник, как должно быть? и, так лава у них, так ещё и раньше последний звонок, а первое сентября видать будет 5 числа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus