USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Освітній проект для підлітків «Відкривай Україну» стартує на Волині

26 Вересня 2016 13:09
Прес-конференція з приводу офіційного початку освітнього проекту для школярів невеликих міст «Відкривай Україну!» відбудеться 27 вересня 2016 року у Луцьку.

Спікери:

- координатор освітнього проекту «Відкривай Україну» у Західному регіоні, кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної та соціальної психології СНУ імені Лесі Українки Оксана Анатоліївна Соловей.

- начальник управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА Людмила Володимирівна Плахотна.

- начальник управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції Волинської ОДА Юрій Юрійович Кресак.

- координатор освітнього проекту «Відкривай Україну» у Волинській області кандидат економічних наук, доцент доцент кафедри економічної теорії та міжнародної економіки Луцького національного технічного університету Оксана Анатоліївна Урбан.

Під час заходу відбудеться презентація проекту, показ промо-ролику, підписання меморандуму про співпрацю з обласним управлінням освіти, науки та молоді, обласною держадміністрацією.

На заході будуть присутні: представники влади, місцеві засоби масової інформації, координатори проекту (регіональний координатор, команда обласних координаторів, координатори міст-учасників: Ківерці, Рожище, Ковель, Володимир-Волинський, Нововолинськ, Камінь-Каширський, Любомль; учасники та представники партнерських організацій.

Прес-конференція відбудеться у малому конференц-залі готелю «Україна» (вул. Словацького, 2). Початок о 10.00.

За додатковою інформацією можна звернутися за телефонами:

(095) 623 40 13 – координатор проекту «Відривай Україну» у Західному регіоні Оксана Соловей;

(050) 505237842 – координатор проекту у Волинській області Оксана Урбан.

Про події проекту на всеукраїнському рівні дізнавайтесь з таких джерел:

Сайт проекту: http://vidkruvai.com.ua/

Офіційна сторінка у Фейсбук: https://www.facebook.com/ukraine.open.today

Проект на Спільнокошті: https://biggggidea.com/project/vidkrivaj-ukranu/#

Довідково

«Відкривай Україну» − це комплексний освітній проект для підлітків, який поєднує навчання і фан, онлайн і оффлайн. Участь у проекті беруть 270 малих українських міст із населенням від 10 тисяч до 250 тисяч осіб, виключаючи обласні центри. Від однієї школи на проект подається одна команда.

Мета проекту – створити середовище для розвитку підлітків малих міст України, в якому вони набудуть необхідних компетенцій та отримають можливість реалізувати командою власну ідею у своєму місті.

У результаті проекту учасники створять проекти в школі і місті, учні і

вчителі отримають сертифікати по закінченню навчання, півфіналісти і фіналісти отримають цінні призи, 5 команд-переможців отримають тижневе стажування
в інших країнах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus