USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Освітяни Волині писатимуть «листа» Президенту?

10 Жовтня 2013 17:54
Головний освітянин Ковеля стурбований, що можуть виникнути труднощі з картоплею, головним продуктом харчування, - інформує ПроКовель.

Начальник Ковельського міського управління освіти Віктор Бичковський під час засідання виконкому, 10 жовтня, запевнив присутніх, що, на разі, школярі харчуються добре, їдальні забезпечені всіма необхідними продуктами, свіжою городиною.

Але, з його слів це поки що. «Постачальники не охоче беруть участь у тендерах. Вони пропонують занадто високу ціну на картоплю, якої ми не можемо осилити», - бідкається Віктор Бичковський.

Міський голова Олег Кіндер також висловив стурбованість щодо ситуації із закупівлею картоплі, яка згодом може перерости в щось більш негативне для споживача - школярів. Адже освітяни ще добре пам’ятають останні місяці минулого року, коли їм не вдалося здійснити тендерні закупівлі продуктів харчування, а це призвело до того, що діти залишилися без повноцінного, калорійного гарячого харчування.

«Фермери жаліються, що їм немає де збути картоплю, а коли йдеться про тендери, то відмовляються брати в них участь. Мотивують свою відмову тим, що воліли б продати вирощене за більш високу ціну. Тому, напевне, під час сесії буде доречно прийняти звернення до Верховної Ради України, керівництва держави та народного депутата нашого округу щодо врегулювання на рівні держави ціни на картоплю для закладів освіти», - заявив під час засідання виконкому очільник міста.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Александр Показати IP 10 Жовтня 2013 18:01
Вот сейчас гурьбой на сайте появятся защитники бедных фермеров)) Руки прочь от регулирования цен, чиновники не должны указавать участникам свободного движения товаров и денег! По фигу нам школы, садики и больницы, пусть там картофельной шелухой кормят, мы продадим подешевке!
мама Показати IP 10 Жовтня 2013 18:35
у луцьку в садочках УЖЕ РІК картоплі немає,бо гребенюк не спроможний тендер провести,але все сходить з рук цьму горе начальнику.
Міля Показати IP 10 Жовтня 2013 18:42
Це просто Бичковський неможе вкрасти при закупівлі картоплі, бо фермери відмовляються откати давати. А де був цьой Бичковсий вересні, оли картопля по рубль п'ятдест капєйок була. Нехай бере мішок і йде по дядьках і збирає картоплю, а не звернення до Президента пише безтолковий.
Бютман до Міля Показати IP 10 Жовтня 2013 21:57
Хай краще Кіндер напише Юлі в палату №5 Харківської лікарні залізничників. От же безтолковий. Навіть купівлю картоплі не годен організувати.
Фермер Показати IP 10 Жовтня 2013 18:46
Согласєн с Мілей, що якби не було картоплі на Волині, то була б проблєма, а коли є і безпордий Бичковський с Кіндером не можуть закупити картоплі, то причому тут Президент. На остальних продуктах Президент не треба, де Бичковський бере откат, хоча би м'ясо посрєдніков.
Свобода Показати IP 10 Жовтня 2013 18:48
Руки прочь от фермеров. Знайшли винного фермера і Президента, шо Бичковський з Кіндером картоплі не купили.
Із Любитова Показати IP 10 Жовтня 2013 18:52
Як торік картопля була по 60 копійок, а Бичковський з Кіндєром купляли через посередніков по 2,27 грн і брали откати, то віску не було. Дин раз на три роки фермери і дядьки можуть заробити і вже починається свинячі писки (вибачте Бичковські писки). Фермери не здавайтеся і відкати не давайте Кіндеру.
анонімус Показати IP 11 Жовтня 2013 09:12
так званий президент все одно не вміє читати
432 Показати IP 11 Жовтня 2013 14:01
Влада Януковича через "ЗАХІДІНКОМБАНК" обікраала вкладників на 340 млн.гр. Така "влада" українцям не потрібна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus