USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Оточених під Іловайськом обіцяють вивести до 10 ранку, полонених - обміняти

30 Серпня 2014 08:50
В Іловайську досягнута домовленість про те, що до 10-00 ранку суботи всі бійці, що не здалися в полон, із зброєю і прапорами будуть випущені через спеціальний коридор до місця дислокації основних сил АТО. Вже сформовано колони та визначений маршрут по якому українських військових виведуть з оточення під Іловайськом

Тих, хто потрапив у полон, обміняють на російських десантників.

Про це повідомив у Facebook командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко з посиланням на розмову з президентом Петром Порошенком.

«Щойно говорив з Президентом України. Під час переговорів на найвищому рівні ним досягнута домовленість про таке:

1) До 10.00 сьогодні всі бійці, які не здалися у полон, зі зброєю і прапорами будуть випущені через спеціальний коридор до місця дислокації основних сил АТО. Бойова техніка підірвана.

2) Упродовж декількох днів всі бійці, які здалися у полон, а також поранені, які перебувають у полоні, будуть обміняні на російських десантників у Харкові», – зазначив Семенченко.

Нагадаємо, під Іловайськом уже декілька днів залишаються в оточенні декілька добровольчих батальйонів та частина сил Національної гвардії, зокрема, 51 бригада, яка за останні дні зазнала великих втрат. Родичі шукають списки зниклих бійців у мережі. Відомі пізвища 16 полонених з 51 бригади.

ЧИТАТИ ЩЕ: УКРАЇНСЬКІ ВІЙСЬКОВІ НЕ СКЛАДАТИМУТЬ ЗБРОЮ ДЛЯ ПУТІНСЬКОГО КОРИДОРУ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 30 Серпня 2014 09:50
ну хто тепер повірить керівникам АТО і ін хто зараз при владі, в тому числі головнокомандуючому пороху. Чому підставили добровольчі батальйони, хто керує зрадники чи тупаки.
Церковна миша Показати IP 30 Серпня 2014 09:51
А сепаратисти знають про те, що українські вояки мають вийти з оточення зі зброєю в руках? Зважаючи на матеріали попередньої статті, опублікованої на цьому сайті, сепаратисти погодились із проханням Путіна випустити з оточення українських військових але БЕЗ ЗБРОЇ. На що Лисенко відповів, що воїни АТО будуть до останнього, зі зброєю в руках, захищати територіальну цілісність держави і місця дислокації не залишать в жодному разі. Боюсь щоб потім знову не писали про зраду України.
пан Показати IP 30 Серпня 2014 10:54
Не дочекаюсь Параду в Криму при такому розвитку под1й.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus