USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Озерний вітер» - для креативних лучан

15 Квітня 2015 17:17
Креативний простір “Озерний вітер” збирає друзів, однодумців, братів і сестер по духу для акумулювання ідей та продумування планів їх реалізації.

Про це повідомляють представники проекту.

До участі в проекті запрошують художників, декораторів, дизайнерів, архітекторів, народних майстрів, громадських лідерів, представників бізнес-середовищ, спеціалістів із освітніх програм, просто охочих долучитися до творення креативного простору.

Нагадаємо, що “Озерний вітер” – це майбутній креативний простір для дітей. У концепції закладу закладено створення навчально-творчого центру, де діти у першу чергу, а також дорослі, матимуть змогу вчитися, розмовляти, корисно та з задоволенням проводити час.

“Озерний вітер” – це місце, де ти можеш почувати свою свободу. Творімо цей вільний простір разом!”, - стверджують організатори. Зустріч відбудеться о 16:00 у четвер, 16 квітня. Усіх охочих чекають за адресою: Луцьк, вулиця Ковельська, 151 (шукайте рожевий будинок).

Про своє бажання прийти організатори просять повідомити завчасно (до 14:00 16 квітня, аби можна було розрахувати кількість місць для сидіння).

Контактна особа: Оксана Демчинська (066) 231 34 11.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus