USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пам'ятний знак «Волинським Героям Майдану» відкриють до Дня Незалежності

7 Липня 2015 13:35
23-24 серпня у Луцьку відзначатимуть День Державного Прапора, 24 річницю Незалежності України та 930-у річницю з часу першої писемної згадки про Луцьк в Іпатіївському літописі. У ці дні в місті буде багато заходів та подій.

Відповідне розпорядження підписав перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Зокрема, лучани та гості міста можуть долучитися до урочистого підняття Державного Прапора України, урочистих зборів до Дня Незалежності, урочистої академії до Дня міста, мистецького дійства “Кобзарське віче”, громадської акції “Українська вишиванка”, фестивалю дзвонарного мистецтва “Благовіст Волині”, мистецького проекту “UrbsLucoria-Грод Луцький”, мистецької акції “Україна — Єдина!”, свята квітів “Луцьк квітучий”, молодіжного мистецького фестивалю, велопробігу вулицями міста, промоційного проекту “Імена Луцька”, безплатної екскурсії Луцьком, конкурсу малюнків на асфальті “Майбутнє України очима дітей”, дитячих розвагах “Моя країна — Україна”, міжнародного турнірі з футболу серед ветеранських команд міста Брест (республіка Білорусь), Жешува (Республіка Польща), Львова та Луцька, дитячого квесту “Шляхами історії славетного Лучеська”, відкритого турнірі з боксу та багатьох інших.

Також на 23 серпня заплановано відкриття пам'ятного знака “Волинським Героям Майдану” на меморіальному комплексі “Вічна Слава”.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у Луцьку пам’ятник героям “Небесної сотні” зроблять таким, де буде у повний зріст загиблий майданівець Василь Мойсей, а поряд - фігури ще шістьох волинян-героїв “Небесної сотні”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
1 Показати IP 7 Липня 2015 15:49
http://m.youtube.com/watch?v=BNNq-_Y7dSc
Лучанка Показати IP 7 Липня 2015 16:15
Благаю! Заради БОГА СВЯТОГО І МУЧЕНИКІВ, ЗАГИБЛИХ НА МАЙДАНІ І ВІЙНІ!!! Якщо це проект Ірини Дацюк, то припиніть!!! Не споруджуйте цієї ХАЛТУРИ! Не глуміться над пам'яттю полеглих і почуттями рідних! Не ганьбіться самі і не ганьбіть міста! Досить цих дилетантських поробок, якими загиджене усе місто! Вас проклянуть нащадки!
архітектор Показати IP 7 Липня 2015 17:36
Цей пам"ятник разом з Іриною Дацюк відображає нявний рівень культури міської влади.
Оксана Показати IP 8 Липня 2015 00:42
Найстрашніше те, що скільки б ви не говорили про жалюгідність Ірини Дацюк і її творінь, скільки б ви не переконували тих, від кого залежить рішення про встановлення пам'ятника, що це просто непристойно споруджувати - все одно це буде зроблено! Що це? Тупість? Ідіотизм? Маразм? Чи злочинна корупція?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus