USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Парк на Конякіна-Гордіюк у Луцьку розширять

19 Квітня 2016 15:50
Ввести до меж парку територію, що визначена як сквер, пропонують у міськраді.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 19 квітня.

Директор КП «Парки та сквери міста Луцька» Анатолій Трикуш зазначив, що під час минулої сесії міськради визначили як сквер земельну ділянку, розташовану поблизу парку на розі вулиць Конякіна та Гордіюк. Міський голова підписав доручення про включення цього скверу до меж парку. Таким чином, потрібно скасувати рішення про визначення меж скверу та додаток до рішення щодо визначення меж парку. Разом з ділянкою скверу площею 81 сота загальна площа парку становитиме 8,1 гектара.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Любитель природи Показати IP 21 Квітня 2016 01:02
Ніби в місті інших проблем немає?!!! Приєднати сквер, і через трохи часу " подеребанити" все???!!! Заберіть звідти ту недо церкву, от і парк більший буде!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus